Son Dakika: Hajduk Split, Umut Nayir'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Hajduk Split, Umut Nayir'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı

Son dakika: Hajduk Split, Umut Nayir'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. Hırvat kulübü, 27 yaşındaki oyuncunun kiralanması için Beşiktaş'a 400 bin euro ödeyecek.

01.10.2020 16:30  Güncelleme: 17:09

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Umut Nayir, Hajduk Split ile anlaşma sağladı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; 27 yaşındaki forvet, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralık olarak forma giyecek. Beşiktaş, kiralama bedeli olarak Hajduk Split'ten 400 bin euro alacak.

SERGEN YALÇIN KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Konyaspor maçından önce yaptığı açıklamada, "Jeremain Lens ve Umut Nayir'i kadroda düşünmüyoruz. Ya başka takım bulacaklar ya da kadro dışı kalacaklar" diyerek başarılı golcünün ayrılacağını belirtmişti.

27 yaşındaki oyuncunun menajeri Ergün Yücel, "Hajduk Split ile kiralama konusunda ciddi aşama kaydettik" diyerek transferin sinyalini vermişti.

Son Dakika: Hajduk Split, Umut Nayir\'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı

Son Dakika Spor Son Dakika: Hajduk Split, Umut Nayir'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • babaca: yabacı futbolculara verilen şans(lens-larin gibi) sana verilseydi onlardan daha faydalı olacağına inanıyorum:bol şanslar sana 13 1 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Elimizdeki tek santrafor u da gönderdik bravo büyük başarı. Sergen hoca nasıl olur da bu oyuncuyu oynatmaz yollar hayret birşey bu konuya bi açıklama yapması lazım bizim bilmediğimiz disiplinsiz hareketi ne olabilir bu oyuncunun. Yazılanlar doğruysa gelecek olan Kaliniç kazmasından çok daha iyi oyuncu Kaliniç in oynadığı takımlarda istatistiklerini bi baksınlar ne cevher görmüşler de alıyorlar şaşıyorum. Şımarık Güven e kaldı koskoca BJK nin gol hattı artık maçları değil özetleri bile izlenmez.. 6 2 Yanıtla

Advertisement