Soldado: 'Kulüpte Yeni Bir Dönem Başladı!' - Son Dakika
Spor

Soldado: 'Kulüpte Yeni Bir Dönem Başladı!'

Soldado: \'Kulüpte Yeni Bir Dönem Başladı!\'

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın İspanyol oyuncusu Roberto Soldado, takımda yeni bir dönemin başladığını söyledi.

29.06.2018 16:40

Roberto Soldado, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezon  hazırlıklarına son derece istekli bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Yeni  bir hocamız var ve kulübümüzde artık yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemin  gerekliliklerini biz de saha içerisinde yansıtmak istiyoruz." ifadesini kullandı.
Kulübe katkı yapacak, takımın seviyesini daha yukarıya taşıyacak  oyuncuların transfer olacağına inandığını aktaran İspanyol forvet, "Onların da  katkısıyla, geçen yıla oranla takımda daha rekabetçi bir ortam oluşacaktır diye  düşünüyorum. Takım içi rekabeti daha üst seviyeye taşımamız gerekiyor. Çünkü  geçtiğimiz yıl iki kupa da elimizin ucundaydı ama kazanamadık. Bunun  tekrarlanmaması gerekiyor. Bu yılı şampiyon tamamlamak, bu yeni döneme  şampiyonlukla başlamak istiyoruz. Tek dileğimiz bu. Bunun için çalışıyoruz."  değerlendirmesinde bulundu.
Soldado, taraftarların yeni sezon öncesi kombinelere yoğun talep  göstermesine de değinerek, şunları kaydetti:
"İnsanlar bilet alıyorlar, para veriyorlar, zamanlarını harcıyorlar ve  bizi desteklemek için o stada geliyorlar.  Taraftarlarımızın çabasına,  harcadıkları paraya bir karşılık vermek mecburiyetindeyiz. Bizim tek düşüncemiz  bu. Bu da maça geldiklerinde keyif vererek, güzel bir Fenerbahçe izleterek olur.  İlk dakikadan, son oynayacağımız karşılaşmaya kadar onların desteklerine çok  ihtiyacımız olacak. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Sahada karşılığını  verebilmek için her şeyi yapacağız."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Soldado: 'Kulüpte Yeni Bir Dönem Başladı!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement