Sokak Basketbol Turnuvası Final Maçlarıyla Sone Erdi - Son Dakika
Spor

Sokak Basketbol Turnuvası Final Maçlarıyla Sone Erdi

Sokak Basketbol Turnuvası Final Maçlarıyla Sone Erdi

Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbol Turnuvası'nın yedincisi yapılan final maçlarıyla sone erdi.

07.05.2014 15:52

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Mustafa Dağ 7.Sokak Basketbol Turnuvası Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi yapılan final maçları sone erdi.

Turnuvanın kapanışına Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, meclis üyeleri, spor Kulübü yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

Final maçları sonrası düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Yardımcısı İhsan "Klasik belediyecilik çalışmaları ötesinde toplumcu, sosyal belediyeciliği ilke edindik. Toplumun tüm kesimlerini başta çocuk, genç ve kadın olmak üzere tüm dezavantajlı kesimlerin kentsel yaşama katılabilecekleri etkenlikle önem verdik. Sekiz yıl önce başlattığımız farklı kategorilerde düzenlediğimiz yaygın spor etkinlikleriyle binlerce genci bir araya getirdik. Bu etkinliklerle başarılı birçok sporcuyu profesyonel spor yapma imkânı sağladık. Sporun rekabetçi anlayışın ötesinde kendisini ifade edebileceği hem bedensel, hem de zihinsel anlamda farlı bir yoğunlaşmanın olabileceği olabileceğini önünü açtık. Tüm katılımcılara belediye eş başkanlarımız adanı bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum"şeklinde konuştu. Daha sonra başarılı olan takımlara katılımcılar tarafından kupalar verildi.

260 SPORCU KATILDI

Belediye tarafından düzenlenen turnuvaya bu yıl 8'sı kadın,52 takım mücadele etti. Turnuvaya katılan tüm sporcuların spor malzemesi belediye tarafından karşılandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda turnuva tüm maçlarını izleyen spor kulübü basketbol hocaları yetenekli gençleri tespit ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Sokak Basketbol Turnuvası Final Maçlarıyla Sone Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement