Sneijder Rekora Hazırlanıyor! - Son Dakika
Spor

Sneijder Rekora Hazırlanıyor!

Sneijder Rekora Hazırlanıyor!

Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder, doğum günü olan 9 Haziran tarihinde ülkesi adına yeni bir rekor kırmaya hazırlanıyor.

02.06.2017 18:25

Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takım tarihine geçiyor! Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder için doğum gününün başka bir anlamı daha olabilir.

9 Haziran tarihinde 33 yaşına basacak olan Sneijder, o tarihte Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup maçında oynanacak Lüksemburg maçında 131. kez turuncu formayı giyip rekor kırabilir.

131 kez Hollanda forması giyen Edwin van der Sar'ın rekoruna çok yaklaşan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, doğum gününde bu rekoru kırabilirse "En çok Hollanda Milli Takımı ile maça çıkan" futbolcu rekorunun yeni sahibi olacak.

Hollanda basınına konuşan Sneijder, "Edwin'i yakalamak için daha çok zaman olduğunu düşünürdüm. Ancak doğum günümde rekoru yakalayabilirim. Turuncu forma içinde bu kadar yıl zaman geçirdikten sonra bunu başarmak çok isterim" dedi.

"GALATASARAY'DA FANTASTİK ZAMANLAR GEÇİRİYORUM"

Galatasaray hakkında da konuşan Sneijder, "Yaşlandıkça daha da güçleniyorum. Türkiye'de fantastik zamanlar geçirdim. Galatasaray'ın son 5 yılda benim için yaptıkları ile ilgili ne desem az. Kulüple ve başkanla çok iyi bir ilişkimiz var. Türkiye'de ligler devam ederken Milli Takım'a katılmama izin verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

(Sporx)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sneijder Rekora Hazırlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement