Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini kabul etmedi - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini kabul etmedi

Fenerbahçe ile prensipte anlaşmaya varan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Çin kulübü Beijing Guoan'dan izin alamaması nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı teklifi reddetmek zorunda kaldı. Sarı-Lacivertliler'de şu an teknik direktör adayları arasında zirvede Fonseca bulunuyor.

27.06.2021 13:44  Güncelleme: 14:26

Sarı-Lacivertliler'in Bilic hayali de suya düştü. Ali Koç'un prensipte anlaştığı Hırvat hoca, çalıştırdığı Çin kulübü Beijing Guoan'dan izin koparamadı ve Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirdi. Hoca adayları arasında ismi en öne çıkan isim Fonseca oldu.

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini reddetti

YARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Başkan Ali Koç, hocayı pazartesi (yarın) açıklayacaklarını ifade etmişti. Bu isim prensipte anlaşılan Bilic olarak konuşuluyordu ama artık suya düştü. Yüksek ihtimalle yarın Fonseca ismi açıklanacak.

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini reddetti

EN SON ROMA'YI ÇALIŞTIRDI

Fenerbahçe'nin gündemindeki Paulo Fonseca, son olarak İtalyan ekibi Roma'yı çalıştırdı ve mukavelesi bu sene bitti. Tercih ettiği diziliş 3-1-4-2 olan Fonseca, kalabalık orta saha kurgusuyla oynamayı seviyor. Bu düzen, Fenerbahçe'nin oyuncu kadrosunda uygulanmaya oldukça müsait.

Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç\'un teklifini kabul etmedi

Son Dakika Spor Slaven Bilic, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teklifini kabul etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Ercan: FB liler; 3 yıl daha yeni kepazeliklere hazırlıklı olun.Bu adam zerre kadar FB yi düşünmüyor.Yalan dolanlarla dalkavukları seçimde yeniden başkan seçtirdiler amma ve lakin önümüzdeki üç sezonda rezilliğin zirvesini yaşatacaklarından artık zerre şüphem kalmadı. 12 3 Yanıtla

Advertisement