Sivasspor'lu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Spor

Sivasspor'lu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu

Sivasspor\'lu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişe dur demek isteyen Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor maçı öncesi yönetim ve futbolcular moral yemeğinde buluştu.

08.03.2013 22:22

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişe dur demek isteyen Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor maçı öncesi yönetim ve futbolcular moral yemeğinde buluştu.

Kentteki bir otelde gerçekleştirilen moral yemeğine yönetim, teknik ekip ve futbolcular tam kadro katıldı.

Söylenen türkülere eşlik eden futbolcular oldukça moralli gözükürken, Erman Kılıç söylediği türküyle geceye damga vurdu.

Sivasspor takım kaptanı Uğur Kavuk yaptığı açıklamada, "Bir kaç haftadan beri şanssız bir şekilde kaybediyoruz. Bu yemek, birlik ve beraberlik açısından iyi oldu. Arkadaşların morallerini üst seviyeye taşıdı. Yarın da son antrenmanı yapıp kampa gireceğiz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle bu hafta 3 puan almak ve ondan sonra tekrar yükselişe geçmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Erhan Güven ise, "Bu hafta sonu önemli bir maç öncesi yönetim bize jest yaptı" diyerek, "İnşallah bu güzel ortam sahaya da yansır. Hafta sonu mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Başka çaremiz yok. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Adem Koçak ise, kötü gidişe son vermek istediklerini vurgulayarak, "Kendimize güveniyoruz üç maçıda şanssız bir şekilde kaybettik. İnşallah bu şanssızlığı kırıp Pazar günü kendi taraftarımızın önünde galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor'un forvet oyuncusu Sercan Yıldırım ise, başarının birlikten geleceğine dikkat çekerek, "Gerçekten böyle bir ortama çok ihtiyacımız vardı. Çünkü başarı birliktelikten gelir. O yüzden bu birlikteliği tamamıyla sağladığımızı düşünüyorum" dedi.

Sivasspor yarın yapacağı antrenman ile birlikte Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor'lu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement