Sivasspor- Kardemir Karabükspor Maç Sonucu - Son Dakika
Spor

Sivasspor- Kardemir Karabükspor Maç Sonucu

Sivasspor- Kardemir Karabükspor Maç Sonucu

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında sahasında Kardemir D.Ç Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı garantiledi.

14.05.2013 00:00  Güncelleme: 00:14

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Kardemir D.Ç Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı garantiledi.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki takım içinde önemli bir maç olduğunu belirterek, "Bilhassa biz sahamızda son maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmek istiyorduk. Normalinde biraz rahat olabilseydik gerginliğimiz olmasaydı ve dört gün önce aldığımız bir mağlubiyet var onun etkisi olmasaydı bu maç daha farklı daha güzel bir maç olabilirdi. Arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler maçın başından sonuna kadar çünkü bana göre Türkiye'nin en tehlikeli takımlarından bir tanesi ile oynadık ve yine bana göre Türkiye'nin en etkili forvetine karşı oynadık. Gerçekten baktığınız zaman bireysel olarak çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım zor maç olacaktı gerçekten zor oldu ama tabi ki kazandığımız için çok mutluyuz ve ligi böyle bitirdiğimiz içinde çok mutluyuz" dedi.

Çalımbay Sivasspor'a ve yönetimine yeni sezonda başarılar dileyerek yeni sezonda takımın başında olmayacağının sinyalini verdi.

Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç da, önemli bir maç olduğuna dikkat çekerek, "İki takım açısından da zor bir maçtı, bizimde kalmamız garanti değildi bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Rakipleri düşünmeden, kendi işimizi kendimiz bitirmemiz gerekiyordu. İyi mücadele ettik. Oyunun iki yönünü de iyi oynadık. Bana göre gerçekten hakkettiğimiz bir galibiyet aldık. Karabükspor'a da bundan sonraki maçlarından başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Sivassporlu bir diğer futbolcu Kadir Bekmezci ise, yaptığı açıklamada, "Gerçekten bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Açıkçası moral açısından iyi değildik. Çünkü kupada hedeflerimiz vardı orada aldığımız mağlubiyet bizi çökertti açıkçası o yüzden bu maça yoğunlaşmak zordu ama takım birlik oldu. İyi kenetlendik bu maç final neticesinde geçeceğini biliyorduk ve iyi oynadık kazandık" diye konuştu.

KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir D.Ç Karabükspor Yardımcı Antrenörü Suat Sarıcan ise, hakketmedikleri bir yenilgi aldıklarını dile getirerek, "Önemli bir doksan dakika oynadık. Ligin bitmesine iki doksan var. Aramızda da böyle konuştuk. Bir final niteliğindeydi kazanabileceğimiz, ürettiğimiz anlar oldu oyun ilk yarı dengede gitti otuzuncu dakikadan sonra biraz bocaladık. İkinci yarı iyi oynadığımız bölümler oldu. Üzüldüğüm gerçekten iyi mücadele ettik. Kazansak burada ligi bitiriyorduk, diğer sonuçlara göre biz buna şartlandık. Futbolcularım iyi mücadele yaptıkları takdirde son bir final oynayacağız son bir doksan dakika iyi bir takıma karşı oynayacağız. Böyle yürekli mücadele ettiğimizde üç puanı alıp ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Kardemir D.Ç Karabüksporlu futbolcu Birol Hikmet de, Fenerbahçe'yi yenip ligde kalacaklarını söyledi.

Kardemir D.Ç Karabüksporlu bir diğer futbolcu Gökhan Ünal ise, Fenerbahçe'yi mutlaka yenmeleri gerektiğine dikkat çekerek, "Böyle maçları berabere bitirmeliyiz. Bir türlü berabere bitirmeyi öğrenemedik. Fenerbahçe maçını mutlaka üç puanla bitirmeliyiz" dedi.

Öte yandan maç sonrası Karabükspor tribünlerinde çıkan kavgada üç taraftar yaralanarak hastaneye kaldırıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor- Kardemir Karabükspor Maç Sonucu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement