Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazır

Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazır

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

26.04.2013 18:47

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Hakan Arslan ve Cerny katılmadı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerde takip etti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının sezonun maçı olduğunu belirterek, "Cerny ve Hakan maçta oynamayacak, Uğur'un bir sakatlığı var. Onun durumu da bugün belli olacak. Zaten bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil. Önemli olan oraya 11 kişi çıkmak. Bu bizim için, camia için çok önemli bir maç. Bütün oyuncularım bunun farkında. Yarın ki maçında farkında zaten 18 kişi olarak kampa girmiyoruz bütün takım olarak kampa giriyoruz. Böyle bir maça birlik ve beraberlik içinde çıkmamız gerekiyor. Biz her şeyin farkındayız belki de sezonun maçı olacak bizim açımızdan bana göre çok şanssız bir sezon geçirdik. Ama hedeflerimizden biri bizim bu sene Türkiye Kupası'ydı.

Çok iyi bir yere geldik. Maçımızı da galip bitirdik. Her şeye rağmen önemli değil oradaki avantajda bizde o hedeflerimizden biriydi onu gerçekleştirdik ama ligde istediğimiz gibi gidemedik bundan bizim hatamız olduğu kadar hakem hatalarından inanılmaz puanlarımız gitti. Artık onlar geride kaldı bundan sonrası bakacağız kalan dört maçımızı mükemmel şekilde bitirip önümüze bakacağız. İnşallah kupa maçımızı da istediğimiz şekilde bitireceğiz" dedi.

Taraflardan destek bekleyen Çalımbay " Taraftarlara her zaman söylüyorum taraftarlar bizim on ikinci adam değil birinci adamımızı onlara çok ihtiyacımız var. Bu maçta daha çok ihtiyacımız var. Onların bizle olacağını biliyorum takımı maçın başında sonuna kadar yürekten destekleyeceğini biliyorum. İki takım açısından çok zor bir maç, maçı kazanmak istiyoruz maçı kazanmak içinde ne gerekiyorsa yapacağız gereken şeyde maçın başından sonuna kadar müthiş mücadele içinde oynamamız gerekiyor" dedi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Sivasspor takım kaptanı Uğur Kavuk

"İyi hazırlandık derler ya artık yüzdük yüzdük sonuna geldik. Son maç final maçı tüm Sivas kenetlenip futbolcularla beraber hepimiz bu maçı almak istiyoruz.

İnşallah bunu başarırız çünkü zorlu bir maç oynayacağız.

Onları içeride kaç maçtır yenemiyoruz.

İnşallah bir ilk olur galip gelip ondan sonra hep beraber önümüzde ki maçlara bakacağız" dedi.

Jakub Navratil ise "Bu maç için güzel hazırlandık. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.

Yarın savaşacağız taraftarlarımızla beraber olup savaşacağız. Onların bizi desteklemelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement