Sivasspor, Eskişehir Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Eskişehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Eskişehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in 4'üncü haftasında, rakibi Eskişehirspor olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

05.09.2013 15:06  Güncelleme: 11:59

Geçtiğimiz hafta Fenebahçe deplasmanından puansız dönen Sivasspor, 4 günlük iznin ardından kulüp, tesislerinde toplandı. Kırmızı beyazlılar, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri başladı. Top kapma çalışması ile devam eden antranman gruplar halindeki istasyon çalışması ile sona erdi. Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarından bulunan Cihan Özkara ve kaleci Milan Borjan ile hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Abdulkadir Özgen ve Abdurrahman Dereli ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

'FUTBOLCULARIMIN HIRSINDAN MEMNUNUM'

Antrenman sonrasını basın mensuplarının sorularını yanıtlyan teknik direktör Roberto Carlos, Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Açıkcası biraz tuhaf bir maçtı. Çünkü tuhaf başladık maça. Ama futbolcularımın hırsı güzeldi. Tabiki sonuç güzel bir sonuç değil. Hiç kimse yenilmek istemez. Ama hakemin ayağından dönen bir pozisyonda gol yedik. Son iki tane duran toptan gol yedik. Bazı kişisel hatalardan dolayı olan problemler bunlar. Ama bunları düzeltebilriz. Sonuç iyi olmasada futbolcularımın hırsından memnunum. Haftaya güzel başladık. Geçen haftayı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

SEMİH AÇIKLAMASI

Fenerbahçeli Semih'in isminin Sivasspor ile anılmasıyla ilgili Carlos, "Semih planlarımız dahilinde değil şu anda. Öyle bir planımız vardı. Görüşme yapıldı, fakat Semih'in biraz farklı planları var. O yüzden şu anda bizim transfer listemizde değil." dedi.

Carlos, transferde son günlerin yaşanması ile ilgili ise, "İyi bir takımımız, iyi bir kadromuz var ama belki iki yerli futbolcu daha alabiliriz. Alacağımız futbolcularda atağa yönelik futbolcular olacak." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor, Eskişehir Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement