Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor\'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Önceki sene gibi iyi bir hedef çizip ligi daha üst bir yerlerde bitirmek istiyoruz" dedi.

11.10.2012 12:43

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Önceki sene gibi iyi bir hedef çizip ligi daha üst bir yerlerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor takımı, maçın hazırlıklarını Teknik Direktörü Rıza Çalımbay gözetiminde, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yerleşkesi'ndeki Cumhuriyet Stadı'nda yaptığı idmanla sürdürdü.

İdman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalımbay, ligde verilen milli maç arasını Antalya'da değerlendireceklerini kaydetti.

Cumartesi günü Antalya'ya gideceklerini belirten Çalımbay, Pazar günü Kasımpaşa ile yapacakları hazırlık maçının ardından ligin 8. haftasında oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüreceklerini ifade etti.

Medical Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, "Milli takıma giden ve izinli arkadaşlarımız da oraya gelecekler. İnşallah o maçı da iyi bir şekilde bitirip döneceğiz. Her maç önemli ama o maç bizim için önemli. O maçı iyi bir şekilde kapatabilirsek ligin gidişatı açısından çok iyi olacak. Lig çok uzun bir maraton. Bulunduğumuz konum iyi. Son oynadığımız maç da gayet iyi. İşte bunu devam ettirmek lazım, sonuna kadar bu havayla, iyi bir şekilde, oynadığımız oyunu da skora yansıtarak. Yaptığımız hatalar vardı bugüne kadar, bunları giderip lige iyi bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

Çalımbay, Kadir, Ziya ve Uğur'un kart cezalısı olduğu için oynayamayacağını hatırlatarak, "Onların yerine de inşallah diğer arkadaşlarımız istediğimiz şekilde oynayacaklardır. Onlardan eminim. Yol çok uzun daha yolun başındayız. Önceki sene gibi iyi bir hedef çizip ligi daha üst bir yerlerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement