Sivasspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor\'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

14.03.2013 12:50

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenmana, sakatlığı bulunan Murat Akça ve kaleci Stefan Senecky katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Ümit Kurt, Milan Cerny ve Kamil Grosicki takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Koşuyla başlayan antrenmanda ısınma hareketleri ve pas çalışması yapan futbolcular çift kale maç oynadı.

Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekibin yarın sabah uçakla İstanbul'a, oradan da İzmir'e geçeceği öğrenildi.

- Uğur Kavuk ve Kadir Bekmezci'nin görüşleri-

Sivasspor'un defans oyuncusu Uğur Kavuk, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçtiğimiz hafta Medical Park Antalyaspor'u yenerek güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Akhisar Belediyespor'la deplasmanda oynayacakları maçın zor geçeceğini belirten Kavuk, "Bir seri yakalayıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Takımımızın gücü belli. Hocamızın da söylediği gibi 9 final maçımız var, ilk final maçımız Akhisar Belediyespor'la. Manisa'da kazanıp, Sivas'a dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ise, zor bir deplasman maçı olacağını söyleyerek, "Akkisar Belediyespor ligde kritik bir yerde bulunuyor. O yüzden bize karşı mutlaka kazanmak isteyecekler. Biz de deplasmanda kazanmak istiyoruz. Çünkü lige baktığınız zaman hiçbir şey belli değil. Bu maçı kazanıp iyi bir avantaj elde etmek istiyoruz. İnşallah iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement