Sivaslı Judo Sporcuları Ankara'da Derece Yaptı - Son Dakika
Spor

Sivaslı Judo Sporcuları Ankara'da Derece Yaptı

Sivaslı Judo Sporcuları Ankara\'da Derece Yaptı

Ankara'da düzenlenen '29 Ekim İller Arası Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası'nda Sivas'ı temsilen katılan sporcular, derece yapmayı başardı. Alperen Döndar altın, Furkan Salih Gül altın ve Salih Kuzu gümüş madalya kazandılar. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, sporcuları tebrik etti.

31.10.2023 16:29  Güncelleme: 16:31

Ankara'da düzenlenen "29 Ekim İller Arası Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası" sona erdi. Şampiyonaya Sivas'ı temsilen katılan sporcular derece yapmayı başardı.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan "29 Ekim İller Arası Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası" Ankara'da gerçekleştirildi. 17 il, 1 ülke ve 385 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular 2 gün boyunca dereceye girebilmek için ter döktü.

Sivas'ı temsilen antrenör Fatih Akşin nezaretinde katılan sporcular ise derece yapmayı başardı. Yıldızlar kategorisinde 50 kiloda Alperen Döndar, altın madalya kazandı. Ümitler kategorisinde ise 50 kiloda Furkan Salih Gül altın madalya, 60 kiloda Salih Kuzu ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise kente madalyalarla dönen sporcuları tebrik etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivaslı Judo Sporcuları Ankara'da Derece Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement