Sivas, Beşiktaş'ı 4 Golle Yıktı - Son Dakika
Spor

Sivas, Beşiktaş'ı 4 Golle Yıktı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Beşiktaş ile Sivas Belediyespor karşı karşıya geldi.

29.01.2016 12:41

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Beşiktaş ile Sivas Belediyespor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki mücadeleye Beşiktaş hızlı başladı ancak golü Sivas Belediyespor buldu.

33. dakikada Milosevic penaltıya sebebiyet verirken kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 34. dakikada penaltı kazanan konuk Sivas Belediyespor, Ali Akburç ile Beşiktaş karşısında öne geçti. İki takım da ilk yarıda başka gol bulamadı. Sivas Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş şokla başladı. 51. dakikada Seyid Ahmet Han Sivas Belediyespor'u 2-0 öne geçiren golü attı.

Beşiktaş yediği ikinci golle adeta yeniden uyandı. 54. dakikada ceza sahasına girerken Gökhan Töre düşürüldü ve penaltı kararı geldi. Topun başına geçen Cenk Tosun farkı bire indirdi. Cenk Tosun bir kez daha sahneye çıktı ve 60. dakikada skoru eşitledi. 2-2

Ataklarını kesmeyen Beşiktaş 2-0 geriden gelerek öne geçmeyi başardı. Sağdan geliştirilen atakta Cenk Tosun pasını Gökhan Töre'ye verdi. Genç oyuncu topu boş kaleye göndererek takımını öne geçirdi. 3-2

10 kişi kalan Beşiktaş karşısında pes etmeyen Sivas Belediyespor 79. dakikada ve 82. dakikada Atilla Yıldırım ile peş peşe iki gol bularak takımını tekrar öne geçirdi. 4-3

İşte eşleşmeler

Beşiktaş'ı deplasmanda 4-3 yenen Sivas Belediyespor puanını 12 yaparak gruptan lider olarak çıktı. Beşiktaş ise 10 puanla ikinci olarak çıktı.

Bu puan tablosu sonunda lider olan Sivas Belediyespor, Türkiye Kupası D Grubu ikincisi Çaykur Rizespor ile eşleşirken, Beşiktaş da Bucaspor'un rakibi oldu.

Sivas, Beşiktaş\'ı 4 Golle Yıktı
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Sivas, Beşiktaş'ı 4 Golle Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement