Simeone: Müthiş Hücum Hattımız Var - Son Dakika
Spor

Simeone: Müthiş Hücum Hattımız Var

Simeone: Müthiş Hücum Hattımız Var

Şon şampiyonun Arjantinli hocası, sezon öncesi yeni transferleri değerlendirdi.

15.08.2014 12:32

La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, takımının müthiş bir hücum hattına sahip olduğunu söyledi.

Marca'ya konuşan Simeone, "İhtiyacımız olan mevkiye genç Jimenez'i aldık. Süratiyle dikkat çeken Griezmann, Jimenez, Raul Garcia ve Mandzukic'e güvenim sonsuz. Müthiş bir hücum hattına sahibiz." dedi.

Diego Costa, Villa, Courtois ve Filipe Luis'in takımdan ayrılmasına rağmen Arjantinli teknik adam, geçen sezon şampiyon oldukları gibi yine şampiyon olacaklarını iddia etti.

Açıklamalarına devam eden Arjantinli, "Miranda, Diego Godin, Gabi, Koke, Mario Suarez, Tiago ve Arda Turan takımın önemli isimleri. Önemli futbolcularımızın takımdan ayrılmasıyla güç kaybettiğimiz doğru ama iyi çalışırsak yeniden şampiyon olabiliriz." ifadelerini kullandı.

Ayrılan futbolcuların yanı sıra takımda kalan futbolculardan bahseden Simeone, "Takımda kalan futbolculara saygı göstermek zorundayız. Onlar Atletico için her şeylerini verebilirler. Kulübün takımda yeniden çalışma fırsatı vermesi benim için gurur duyucu bir olay." dedi.

Atletico Madrid, La Liga'da sezonu 25 Ağustos'ta real Vallecano deplasmanında açacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Simeone: Müthiş Hücum Hattımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement