TFF, 6 Süper Lig kulübü ve 3 teknik adamı PFDK'ye sevk etti - Son Dakika
Spor

TFF, 6 Süper Lig kulübü ve 3 teknik adamı PFDK'ye sevk etti

TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Sivasspor ve Hatayspor'un yanı sıra Kayseripor Başkanı Ali Çamlı, teknik direktör Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nu PFDK'ye sevk etti. Kulüpler çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle disipline gönderildi. Teknik direktörler ve başkan ise talimatlara aykırı hareket ve sportmenliğe aykırı açıklamalar sebebiyle PFDK'ye sevk edildi.

09.01.2024 16:50  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF Hukuk Müşavirliği, 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu PFDK'ye sevk etti.

6 KULÜP 1 BAŞKAN VE 2 TEKNİK ADAM PFDK'LİK OLDU

TFF'den yapılan açıklamaya göre Hukuk Müşavirliği; Galatasaray Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disipline gönderdi. Müşavirlik; Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor ve EMS Yapı Sivasspor'u çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları sebebi nedeniyle PFDK'ye sevk ederken, Fenerbahçe aynı zamanda merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı disipline yollandı.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, talimatlara aykırı hareketi sebebiyle, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Mondihome Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı da sportmenliğe aykırı hareket ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevk edilen isimler oldu.

TFF, 6 Süper Lig kulübü ve 3 teknik adamı PFDK\'ye sevk etti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor TFF, 6 Süper Lig kulübü ve 3 teknik adamı PFDK'ye sevk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Serkan Çakar: Önce kendini PFDK'ya sevket... istifa edeceğin yerde durma 231 9 Yanıtla
  • Aydın Bedir: Sen hala orada oturuyorsan senin hiç savunulacak bir yerin kalmamış denektir 207 6 Yanıtla
  • ali can: FB ve GS Baskanlari spor Dan men edilmeli ulkeyi kaos a sokmaktan yargilanmalidirlar ihanet var 41 145 Yanıtla
  • Sezgin Avcı: Sizi kim nereye sevk edecek istifa etsenize kardeşim bu nasıl iş böyle 65 4 Yanıtla
  • Kenan Acısever: Ben futboldan anlamam fakat bu şahsın istifa ettiğini rüyamda görmüştüm ben asil bir insanın istenilmediğim yerde durmam istifa ederim diyordu demek etmemiş ne diyeyim rüyamı görürken bir tarafım açık kalmış demek yanıltmış beni ............. 12 1 Yanıtla
  • fehmi gullu: Yorum yok 9 2 Yanıtla

Advertisement