
Ligde oynadığı son 3 maçta 3 galibiyet alan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bu doğrultuda Sergen Yalçın'ın taleplerine yönelik hareket eden siyah-beyazlı yönetim, aradığı sol beki Fransa'da buldu.
Africa Foot'un haberine göre; Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekibi Lorient ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Darlin Yongwa'yı kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlılar, bu doğrultuda 25 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladı.

Takımından sezon sonunda ayrılmak isteyen Yongwa'ya daha önce Süper Lig devi Trabzonspor'da talip olmuş ancak bordo-mavililer, istenen yüksek bonservis nedeniyle bu transferi bitirememişti.
bu sezon Ligue 1'de 18 maçta 1 asist yapan deneyimli sol bek oyuncusuna, Beşiktaş'ın yanı sıra Hollanda, Fransa ve Almanya'dan da talipler mevcut.
Son Dakika › Spor › Sergen Yalçın, Trabzonspor'un transfer edemediği Yongwa'yı bedavaya alıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?