Sergen Yalçın'ın Transfer Listesi Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın Transfer Listesi Belli Oldu

Sivasspor'un hocası, ara transfer dönemi için raporunu verdi. Listede 3 Galatasaraylı, 2 Fenerbahçeli futbolcu var.

02.01.2015 15:16  Güncelleme: 16:01

Sivasspor'da Roberto Carlos'un ardından göreve gelen Sergen Yalçın, devre arasında takıma yapılacak takviyeler için kırmızı-beyazlı yönetime rapor verdi. Sergen Yalçın'ın raporunda 3 Galatasaraylı, 2 Fenerbahçeli futbolcu var.

YEKTA KURTULUŞ

Galatasaray'da alternatif oyuncu konumunda bulunan Yekta Kurtuluş için hazırlıklara başlayan Sivasspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk görüşmelere başladı. Sergen Yalçın'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için kiralık formülü düşünülüyor.

SERDAR KESİMAL

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serdar Kesimal ile görüşmelere başlayan Sivasspor, her an bir transfer sürprizi daha yapabilir.

YASİN ÖZTÜRK

Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği ancak takımda kalmak isteyen Yasin Öztekin'i de transfer listesine yazan Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'nden bu konuda bir istekte bulundu. Yasin'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor Yönetimi, Galatasaray ile ilk resmi görüşmesini önümüzdeki haffta içerisinde gerçekleştirecek.

MEHMET TOPUZ

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Mehmet Topuz'u ısrarlı bir şekilde transfer etmek isteyen Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'ne bu konuda istekte bulundu.

FURKAN ÖZÇAL

Galatasaray'ın transferi için Karabükspor ile prensip anlaşmasına vardığı Furkan Özçal için Bursaspor'un ardından Sivasspor da resmen devreye girdi. Sergen Yalçın'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Furkan için Sivasspor Yönetimi, Galatasaray'a resmi bir teklif sunacak.

Sergen Yalçın\'ın Transfer Listesi Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın Transfer Listesi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement