Serdar Özkan Pfdk'da - Son Dakika
Spor

Serdar Özkan Pfdk'da

Serdar Özkan Pfdk\'da

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

05.11.2010 18:08

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, talimatlara aykırı şekilde menajerlik faaliyeti içinde bulundukları iddia edilen Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, Konyasporlu futbolcu Mehmet Sedef, Elazığsporlu futbolcu Mehmet Ozan Tahtaişleyen, lisanslı futbolcu temsilcisi Ekrem Örenç ile amatör kulüp Fenerköyspor'un antrenörü Tekin Aslıhan'ın PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Daha önce de Çaykur Rizesporlu Koray Avcı, Kasımpaşalı Murat Şahin, Eskişehirsporlu Ümit Karan, Ordusporlu Volkan Arslan ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun talimatlara aykırı menajerlik faaliyetleri kapsamında tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilmişti.

Bugün Sabah Gazetesi'nde konuyla ilgili yer alan haber şu şekilde;

"Türk futbolu, futbolcuların menajerlik şirketlerine ortaklıklarıyla çalkalanıyor. Son olarak Galatasaraylı Serdar Özkan ve Konyasporlu Mehmet Sedef'in 5 Artı Uluslararası Danışmanlık Organizasyon Menajerlik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nde % 20 ortak oldukları ortaya çıktı.

İki futbolcunun Beşiktaş'ta futbolcuyken 30 Mayıs 2006'da kurulan şirketin yine % 20 hisseye sahip diğer ortakları Ticaret Sicil'deki kayıtlara göre şu üç isim: Mehmet Ozan Tahtaişleyen (2.Lig'de Elazığspor'da profesyonel futbolcu), Tekin Aslıhan (ve Ekrem Örenç (Lisanslı futbolcu temsilcisi) Şirket kurulurken Beşiktaş altyapısında antrenördü. Şimdi amatör kümede Fener Köyü takımını çalıştırıyor) ... Örenç, halen Beşiktaş'ın büyük gelecek vaad eden genç yeteneği Muhammed Demirci ile Serdar Özkan'ın menajerlik haklarını elinde bulunduruyor.

"5 Artı" şirketinin İTO'daki kodu "Kapalı veya açık spor karşılaşmaları için tesislerin işletilmesi" başlığını verse de, şirketin ana sözleşmesine göre "Yurt içinden ve yurt dışından her branştaki sporcunun menajerliğini yapmak, sporcu transferlerinde bulunmak, mukaveleler yapmak, yurt içindeki ve dışındaki spor kulüplerine menajerlik hizmeti yapmak" faaliyet alanları içerisinde yer alıyor. "

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serdar Özkan Pfdk'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement