Şenol Güneş, Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli'nin Biletlerini Kesti - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli'nin Biletlerini Kesti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli'nin bir an önce kulüp bulmalarını istedi.

26.01.2017 19:15  Güncelleme: 10:40

Beşiktaş'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Şenol Güneş yönetimle görüşerek takımda kalacak ve ayrılacak isimlerin bir an önce belli olmasını istedi.

Şu ana kadar Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Ersan Adem Gülüm'ü kadrosuna katan, aynı zamanda Demba Ba ile de anlaşma sağlayan siyah beyazlılarda takımdan ayrılması muhtemel isimlerin ise durumu henüz netlik kazanmadı.

4 OYUNCUYA TALİP VAR

Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a gitmesi dışında henüz takımdan ayrılan isim bulunmazken Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli'ye birçok kulübün talip olduğu biliniyor.

Defans bölgesindeki isimlerin çokluğu nedeniyle Rhodolfo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Brezilyalının eski takımı Gremio ile görüştüğü de biliniyor.

Veli Kavlak ve Aras Özbiliz'e hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok kulübün teklifte bulunduğu ancak bu iki ismin de takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

TRABZON'DAN TOLGAY'A CEZBEDİCİ TEKLİF

Şenol Güneş, oyuncularının durumunun bir an önce netleşmesini isterken Tolgay Arslan'ın durumunu da yakından takip ediyor. Trabzonspor'un başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı çok istediği belirtilirken, Tolgay'a yıllık ücret olarak cazip bir teklif sunduğu öğrenildi.

Yıldız futbolcu düşünmek için süre isterken, teklifi kabul etmesi durumda Trabzonspor yönetimi siyah beyazlılarla temasa geçecek.

Öte yandan Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Ersan Adem Gülüm bugün sağlık kontrolünden geçti. Ersan'ın fiziki durumunun da iyi olduğu, Konyaspor maçında görev verilmesi durumda takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Şenol Güneş, Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli\'nin Biletlerini Kesti
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Rhodolfo, Aras, Ömer ve Veli'nin Biletlerini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement