Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: Sempatik Bir Dans - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: Sempatik Bir Dans

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: Sempatik Bir Dans

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı dansla büyük eleştiriler alan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'ya sahip çıktı.

24.02.2014 21:46  Güncelleme: 22:38

GSTV'de Fenerbahçeli spiker krizi

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, GSStore'un Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki şubesinin açılışında birçok konuya açıklık getirdi. Yöneticiler ve oyuncuların da katıldığı törenden sonra açıklamalarda bulunan Aysal, Chelsea maçının marka değeri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Oyuncularına güvendiğini belirten Aysal, " Türkiye'nin imajı ve marka değeri, Türk futbolunun marka değeri açısından Chelsea maçı son derece önemli bir maç. İnşallah başarılı olacağız. Herhangi bir endişemiz yok. Ben kendi oyuncularıma çok güveniyorum. Chelsea mücadelesi, Galatasaray'ın ve Türk futbolunun marka değerini yükseltecek çok önemli bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Semih Kaya'nın Beşiktaş derbisinde yaptığı örnek davranışla ilgili de konuşan Ünal Aysal, "Semih çok genç bir oyuncu. Bizim alt yapımızdan yetişmiş ve Galatasaray kültürünü almış bir isim.  Özel hayatında da Galatasaray'ı yaşatan bir oyuncu. Derbide yaptığı hareket beni şaşırtmadı, sadece mutlu etti." dedi.

"Lakabına uygun davranıyor"

Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda şanssızlıklar yaşadığını vurgulayan sarı kırmızılıların başkanı, "Futbol yaşayan bir süreç. Her türlü ihtimale açıktır. Zaten her ihtimale açık olmasa, futbolun zevki kalmaz. Biz de bu süreçte bazı şanssızlıklar yaşadık. Bazı oyuncularımız sakatlandı ve bu süreçte ciddi puan kayıpları yaşadık. İmkansızlıklar her takımın başına gelebilir. Takımların form grafikleri hep aynı şekilde devam etmez. Benim beklentim, Galatasaray'ın standartlarını devam ettirmesi ve puan kaybetmeden bundan sonraki maçlarını kazanması. Diğer kulüplerin başarıları onların yöneticilerini ilgilendirir. Bu konuda fikir beyan etme yetkimiz ve hakkımız yok." açıklamasını yaptı.

Son olarak Felipe Melo'nun Beşiktaş maçından sonra yaptığı dans ve aldığı tepkiyle ilgili konuşan Aysal, "Bu dans burada daha evvel yapıldı. İlk kez olmadı. Oynanan bir derbi maçı olduğu için dikkat çekti. Geçen yıl Orduspor maçından sonra da diğer arkadaşlarıyla birlikte Melo bu dansı yapmıştı. Bu klasik bir dans. Seyirciye dönük ve tahrik edici hiçbir değeri yok. Maç bitmişti ve seyircilerin büyük bölümü stadı boşaltıyordu. Orada seyirciye dönük bir tahrik ve hakaret olmadı. Bilakis sempatik bir dans olayı. Her maçtan sonra oyuncularımız kendi milli oyunlarını, danslarını şu veya bu şekilde sergiliyorlar. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da böyle. Şunu belirtmek isterim; eğer o dansta hakaret içeren bir hareket olsaydı, herkesten önce Galatasaray yönetimi olarak bir alarma geçerdik." ifadelerini kullandı.

Bir süre önce basında yer alan Galatasaray'ın yeni sezon forma tasarımları hakkında da konuşan Ünal Aysal "Çıkan görseller birebir doğru demek yanlış. Nike kendi çalışmasını yapıyor. Önümüzdeki sezon için kullanımı yönünde, özellikle parçalı formamızla ilgili birtakım görüşmeler oldu. Formalardan bir tanesi, parçalı görünümde olmakla beraber aslında o forma Metin Oktay'ın giydiği formanın birebir eşi. Sadece biraz revize edilmiş şeklidir. Galatasaray'ın geleneklerinde olan bir formadır. Bunun dışında taraftarlarımızın arzusunu da göz önüne alarak, sürekli kullandığımız parçalı formadan da üretilmesi için ricada bulunduk. Kendileri bu çalışmayı yapıyorlar. Bize yardımcı olmak için de söz verdiler." dedi.

Galatasaray Dany'den memnun

Florya GSStore açıldı

Tesislerde bulunan GSStore açılışına, Ünal Aysal'ın yanı sıra Nike Türkiye Pazarlama Direktörü Murat Gün, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal, Mehmet Emin İpekdokuyan, futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam katıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Aysal, GSStore zincirine yeni bir halka eklendiğini belirterek, "Modern mağazacılık konseptini içeren ve Nike'ın ürünlerini layıkıyla sergileyebilecek bir ortam hazırlanmış durumda. Galatasaray'ın bu konudaki girişimleri bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Murat Gün ise yeni açılan mağazanın önemine vurgu yaparak, "Bu mağaza, Galatasaray ile olan işbirliğimizin mihenk taşlarından birisi. Daha önce de stat mağazasında ortak girişimimiz olmuştu. Bu mağaza, daha önce Barcelona, Arsenal, Manchester United gibi diğer kulüplerle yaptığımız kulüp mağazası örneklerinin en sonuncusu. Florya, Galatasaray'ın evi olduğu için 'Ev içinde ev' konseptini hayata geçirdik. Galatasaray'a ve tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Drogba Gaziosmanpaşa'ya gitmiyor

Açılışın ardından beraberindekilerle mağazayı gezen ve ürünleri tek tek inceleyen Ünal Aysal; Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam'la UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçı için özel üretilmiş atkılarla basın mensuplarına poz verdi. Mağazadan ilk alışverişi de yapan Aysal, küçük kızı Alin için kıyafet aldı.

Ünal Aysal'ın mağazadan ayrıldığı sırada dışarıda bekleyen bir grup taraftar başkana sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların yanına giderek fotoğraf çektiren Aysal'a taraftarlar, "İbrahimovic'i istiyoruz" diye seslendi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde daha önce hizmet veren restoranın yerine toplam 671 metrekarelik alanda "Ev içinde ev" konseptine göre düzenlenen mağaza, Nike proje ekibi tarafından dizayn edildi. Mağazada basın alanı, antrenmanların izlenebileceği kafe, kulüp tarihini anlatan zaman tüneli koridoru, sporcuların ve müşterilerin kullanımına açık futbol kütüphanesi bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: Sempatik Bir Dans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement