Futbol Kulüpleri ve TFF, Amedsporlu Şehmus Özer İçin Başsağlığı Mesajları Yayınladı - Son Dakika
Spor

Futbol Kulüpleri ve TFF, Amedsporlu Şehmus Özer İçin Başsağlığı Mesajları Yayınladı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Başakşehir ve Gençlerbirliği, Amedsporlu Şehmus Özer'in vefatı sonrasında başsağlığı mesajı gönderdi.

21.12.2016 12:45  Güncelleme: 13:25

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Başakşehir ve Gençlerbirliği kulüpleri, Amed Sportif Faaliyetler takımının kaptanı Şehmus Özer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajları yayımladı.

TFF'nin yayımladığı mesajda, "Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcularından Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Amed Sportif Faaliyetler camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri yer aldı.

BEŞİKTAŞ: ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİK

Beşiktaş Kulübünün mesajında, "Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve futbol camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

GALATASARAY: GENÇ YAŞINDA ARAMIZDAN AYRILDI, BAĞSALIĞI DİLİYORUZ

Galatasaray Kulübünün, 36 yaşındaki futbolcunun vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Amed Sportif'in takım kaptanı Şehmus Özer'in, Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehmus, takımımıza karşı 2014-15 sezonunda Amed formasıyla Türkiye Kupası'nda mücadele etmiş, 2008-09'daki yine bir Türkiye Kupası maçında Altay formasıyla filelerimizi havalandırmıştı. Genç yaşında aramızdan ayrılan merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve Amed Sportif camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

BAŞAKŞEHİR DE SESSİZ KALMADI

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de "Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, başta ailesine, Amedspor'a ve Türk futboluna başsağlığı diliyoruz." açıklamasını yayımladı.

Amed Sportif Faaliyetler'in Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Gençlerbirliği ise internet sitesinde, şu taziye mesajına yer verdi:

GENÇLERBİRLİĞİ: İSMİNİ TÜM TARAFTARLARIN GÖNLÜNE YAZDIRDI

"Şehmus Özer, ismini sadece esame listelerine, forma sırtlarına değil, attığı gollerle formasını giydiği tüm takım taraftarlarının gönlüne de yazdırmış bir futbolcuydu. Merhuma Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere Amedspor ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."

Futbol Kulüpleri ve TFF, Amedsporlu Şehmus Özer İçin Başsağlığı Mesajları Yayınladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol Kulüpleri ve TFF, Amedsporlu Şehmus Özer İçin Başsağlığı Mesajları Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement