Kanarya, Samatta'dan kurtulmak için sonu zararlı bitecek bir formülü uygulayacak - Son Dakika
Spor

Kanarya, Samatta'dan kurtulmak için sonu zararlı bitecek bir formülü uygulayacak

Fenerbahçe, sezon başında büyük umutlar ile transfer ettiği Mbwana Samatta'dan en az zararla kurtulmanın yollarını arıyor. Yıllık 2,75 milyon euroluk maaş, talip olan kulüplerin geri adım atmasına neden oluyor. Sarı-Lacivertliler, son çare olarak Samatta'nın maaşının bir kısmını karşılayarak kulüpten ayrılmasını sağlayacak.

20.05.2021 13:01  Güncelleme: 13:25

Fenerbahçe'deki Samatta bilmecesi günden güne karmaşık bir hal alıyor. Sarı-lacivertliler, yaz transfer sezonunda Tanzanyalı golcünün bonservisi için 6 milyon Euro'nun ilk taksidini Aston Villa'ya ödeyecek.

BONSERVİSİYLE DÜŞÜNMÜYORLAR

Gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen 28 yaşındaki golcünün adı, eski takımı Genk ile anılıyor. Son olarak Genk hocası Van den Brom sorulan soru üzerine "Samatta bize yakın" mesajını verdi. Ancak transferin şartlarıyla ilgili sıkıntılar Fenerbahçe'nin başını ağrıtacak gibi gözüküyor. Genk şu an itibarıyla Samatta'yı bonservisiyle almayı düşünmüyor.

ZORUNLU SATIN ALMA MADDESİ

Fenerbahçe, kiralama bedeli ödeyerek 1 yıllığına oyuncuyu kadrosuna katma planı yapan Belçika ekibini, zorunlu satın almaya ikna etmeye çalışıyor. Sarı- lacivertliler, Genoa'ya kiralanan Miha Zajc'ta olduğu gibi "Belli maçın üzerine çıkarsa zorunlu satın alma" maddesi için pazarlıklarını sürdürüyor. Tüm bunların yanında Genk, Nijeryalı santrforu Paul Onuachu ve Japon kanat oyuncusu Junya Ito'yu satarsa, Samatta'nın bonservisini alarak kadroya katma ihtimalini de kenarda tutuyor. Ancak bu oyunculara henüz teklif yok.

MAAŞININ BİR KISMI KARŞILANACAK

Fenerbahçe, son çare olarak Samatta'nın gideceği kulüpteki maaşının bir kısmını ödeyecek. Samatta için en ciddi aday Genk. Ancak bonservis bedeli de maaş da Belçika ekibi için yüksek. Sarı-Lacivertliler, zararına da olsa Samatta'yı elden çıkaracak.

Kanarya, Samatta\'dan kurtulmak için sonu zararlı bitecek bir formülü uygulayacak

Son Dakika Spor Kanarya, Samatta'dan kurtulmak için sonu zararlı bitecek bir formülü uygulayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Defol samatta: Gerekirse yardim gecesi düzenleyin biz taraftarlar aramızda para toplayıp verelim parasını defolup gitsin ülkemizden... hatta giriş çıkışı bile yasaklansın 15 4 Yanıtla
  • Samatta: 30 gol yapacam daha ne gitmesi yaw 12 4 Yanıtla
  • fair play: MESUT OLDUNUZMU OLMADIYSANIZ BİR KEZ DAHA MESUTOL YAZ 1907 YE GÖNDER:) 12 3 Yanıtla
  • Ulubatlı : Babanızın kulübü sanki.Beceremeyen liyakatsizler bırakıp gidecek yüz yok sizde. 8 0 Yanıtla
  • SamattA: Ya bu adam emre hocanın gördüğü en yetenekli topcu değil miydi? 7 1 Yanıtla
    Gabriel: evet..zaten Emre ne gördü ki :) 0 0
  • meraci83: FB 8 yıldır şampiyon olamıyor diyenler halt etmiş.FB bitmeyen savurganlığıyla, nerede işe yaramaz dede yaşında futbolcu(!)( varsa transfer etmekle, adam gibi bir transfer politikası ve skavt ekibi kuramamakta şampiyonluğu hiç bir klube kaptırmadı evvel Allah.Bu yüzden FB 8 senedir şampiyon olamadı derken düşünün! 5 1 Yanıtla
  • Ss: Yeni değil fener hep bunu yapar stoch da da yapmıştı maaşının hepsini paok a ödüyordu 4 milyon euro aziz yıldırım iyi bilir bunu 2 0 Yanıtla
  • Ss: Mesut dan faydalıydı bana göre.Mesut ne yaptı? 1 0 Yanıtla
  • Osman: Alırken iyi hesap yapsalardı Ali Başkan paraları savuruyor 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement