Torreira'nın hareketi Okan Buruk'u çıldırttı: Burada antrenman yapacak - Son Dakika
Spor

Torreira'nın hareketi Okan Buruk'u çıldırttı: Burada antrenman yapacak

Galatasaray'da sınırdaki Lucas Torreira, İstanbulspor maçında hakemin gösterdiği noktadan değil kendi istediği yerden oyundan çıkınca sarı kart gördü. Teknik Direktör Okan Buruk, cezalı duruma düşen Torreira'ya hararetli bir şekilde tepki gösterdi. Buruk, maçın ardından, "Cezalı duruma düşünce sinirlendim. Burada arkadaşlarıyla çalışacak. Sivas'a gelmeyecek" açıklamasını yaptı.

25.12.2022 23:21  Güncelleme: 23:39

Galatasaray, İstanbulspor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig'in 15. haftasında liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray'da son dakikalarda hakemin gösterdiği noktadan oyundan çıkmayan Lucas Torreira, sarı kart gördü ve Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. Okan Buruk, oyuncusuna tavrından dolayı tepki gösterdi.

ÇOK SİNİRLENDİ

Torreira'nın kartına sinirlenen Buruk, kenarda yıldız futbolcuyla tartıştı. Okan Buruk maçın ardından Torrreira ile yaşadıklarını anlattı.

Okan Buruk hiç böyle çıldırmamıştı: Sivas'a gelmeyecek, burada antrenman yapacak

"DAHA ÖNCE DE YAPTI"

Buruk, "Lucas Torreira sarı kart sınırında olduğu ve cezalı duruma düştüğü için sinirlendim. Daha önce bir tane daha böyle kolay sarı kart gördü. Hakem kenardan çıkmasını istedi, o ille ortadan çıkacağım dedi ve kart görüp cezalı duruma düştü. Buna sinirlendim. Bazen takımlar, oyuncular plan yapar, 'Bu maç kart göreyim' falan der ama bizim bu tür şeyimiz de yok. Cezalı duruma düştü. Cezalı, sakat olan hiçbir oyuncuyu bir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyorlar. Diğer arkadaşlarıyla antrenman yapacak" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR TEPKİLİ

Sık sık İtalya'ya transfer olmak istediğini açıklayan Torrreira, yaptığı hareketle Sarı-Kırmızılı taraftarları çıldırttı. Taraftarlar, cezalı Torreira'nın da takımla birlikte Sivas'a gitmesi gerektiğine dair yorumlar paylaştı.

Torreira\'nın hareketi Okan Buruk\'u çıldırttı: Burada antrenman yapacak

Son Dakika Spor Torreira'nın hareketi Okan Buruk'u çıldırttı: Burada antrenman yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İrmak Albuyur: Okan dediki adam cezalı biz cezalı oyuncu götürüyoruz hiç bir zaman bence taktik kart gördü ama doğru Ama yanlış bize lazım heeriffff sizde çarpıtın medya inadına şampiyon tek 4 yıldızlı aslanım 1 0 Yanıtla

Advertisement