Şansal Büyüka: Fenerbahçe Yarından İtibaren 50 Bin Kombine Satar - Son Dakika
Spor

Şansal Büyüka: Fenerbahçe Yarından İtibaren 50 Bin Kombine Satar

Gazeteci Şansal Büyüka, "Ali Koç'u tebrik etmek lazım. Aziz Yıldırım keşke güzel bir finalle veda etseydi. Fenerbahçe yarından itibaren 50 bin kombine satar." dedi.

04.06.2018 09:40  Güncelleme: 09:42

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe'deki tarihi seçimin ardından Ali Koç'un zaferini değerlendirdi.

Aziz Yıldırım'a fark atarak net bir seçim galibiyeti kazanan Ali Koç'u tebrik eden Büyüka, "Ali Koç'u tebrik etmeli. Büyük farkla kazandı. Ancak şunu da söylemeli Aziz Yıldırım keşke daha güzel bir finalle veda etseydi. Zamanında karar vermezseniz, zaman sizin adınıza karar veriyor diyelim." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE YARINDAN İTİBAREN 50 BİN KOMBİNE SATAR

Fenerbahçe taraftarının sonuçtan memnun olduğunu dile getiren Büyüka, "Fenerbahçe yarından itibaren 50.000 kombine satar. Bu da yeni yönetime ve Ali Koç'a ağır yükler getirir. Toplumla da uzun zamandır barışık yaşamayan bir Fenerbahçe var. Üzerlerine çok iş düşüyor" dedi.

Şansal Büyüka: Fenerbahçe Yarından İtibaren 50 Bin Kombine Satar

Son Dakika Spor Şansal Büyüka: Fenerbahçe Yarından İtibaren 50 Bin Kombine Satar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gs okan: son bir aydır tv de fb seçimi.bu hafta sonu zaten zehir oldu.her kanalda fb seçimi.bizde seçim oldu ne seçileni tanıyoruz nede dursun hakkında fazla bilgimiz var.galiba fb nin büyüklüğü ne kupa ne de başarı büyüklüğüdür diyen adam doğru demiş.fb ve diğerleri demek en doğrusu.cumhurbaşkanlığı seçimi bile gölgede kaldı o derece. 1 4 Yanıtla
  • dc: Dünyanın hiç bir yerinde bir kulüp başkanı için bu kadar gösteri yapılmaz övünülcek bişey değil bu sen hiç real madrid taraftarının başkanlık seçiminde böyle bir kalabalık gördünmü 3 0 Yanıtla

Advertisement