Şanlıurfaspor Taraftarına Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Taraftarına Sağduyu Çağrısı

Şanlıurfaspor Taraftarına Sağduyu Çağrısı

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, PTT 1. Ligde bu hafta oynanacak Balıkesir maçı için sağduyu çağrısında bulundu.

21.03.2014 14:04  Güncelleme: 14:03

GAP Vadisi Şanlıurfaspor Tesisleri'nde Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı yeşillilerde Teknik Direktör Hüseyin Dağ, maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarına seslenerek sükunet çağrısında bulunurken, benzer bir açıklama da Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay'dan geldi.

Dernek Tuğbay yaptığı yazılı açıklamasında taraftarın takıma zarar verebilecek hareketlerden kaçınılması gerektiğini söyledi.

Basın yoluyla taraftara seslenen Tuğbay, "Pazartesi oynanacak olan Şanlıurfaspor-Balıkesirspor maçı öncesinde haftalardır Şanlıurfaspor ve Balıkesirspor taraftarları arasında sosyal medyada iğrenç yorumlar yapılmakta olup sanki bir savaş olacakmış gibi bazı bilinçsiz iletileri okumaktayız. Şanlıurfaspor, 1461 Trabzon'dan 3 puan alarak gerçek gücünü göstermiştir. Bunun devamını diliyoruz.

Futbol, dostluk, kardeşliktir, savaş değildir. Kimse olayları çarpıtmasın. Evel ki sezon bazı nahoş olaylar yaşandı, biliyoruz ama olayın işin iç yüzünü de biliyoruz. Biz gerçek taraftarız olaylardan nemalanıp kendimize rant elde eden taraftarın birbirlerine ezici üstünlük tasarlamalarına asla izin vermeyiz. Lütfen kendimize gelelim. Takımımıza bize yaraşır bir şekilde destek verelim. Unutmayalım ki en başta bize puan ve puanlar lazım. Takımını seven herkesi sadece Urfaspor'a destek vermek amaçlı maça bekliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Taraftarına Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement