Şanlıurfaspor'da Sakat ve Cezalı Futbolcular Can Sıkıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Sakat ve Cezalı Futbolcular Can Sıkıyor

Şanlıurfaspor\'da Sakat ve Cezalı Futbolcular Can Sıkıyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

07.02.2014 18:15

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Ligde geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ve oynadığı futbolla alkış alan sarı-yeşilliler, 4 as futbolcusundan yoksun çıkacağı maçta Tavşanlı Linyitspor'u yenip zirve takibini sürdürmek istiyor. Sarı-yeşilli ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyesporspor maçında dördüncü sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen Sankoh, yine aynı maçta sakatlanan ve sahalardan 5 maç uzak kalacağı tahmin edilen Banahene, adalesinde çekme olan Önder Turacı'dan yoksun bir şekilde Tavşanlı Linyitspor maçına çıkacak. Hasta olan ve 1 haftadır antrenmanlara çıkamayan Ercan'ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi. Cezalı ve sakat futbolcuların fazla olması teknik direktör Reha Kapsal'ı düşündürürken Tavşanlı Linyitspor maçında zorunlu değişikliklere gidilmesi bekleniyor.

19 kişiden oluşan kadro ile Kütahya'ya hareket eden sarı-yeşillilerde teknik patron Reha Kapsal'ın nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merakla bekleniyor. Öte yandan Ercan Yazıcı'nın oynayamama ihtimaline karşı Abdulhamit Yıldız'ın bu maça çok iyi hazırlanması istendi. 2 sezondur Şanlıurfaspor forması giyen Abdulhamit'te Karşıyaka maçında burnunun kırılması sonrası ameliyat olmuş ve yaklaşık 1 hafta antrenmanlara çıkamamıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Sakat ve Cezalı Futbolcular Can Sıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement