Şanlıurfaspor'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Şanlıurfaspor\'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Teknik sorumlu Dağ: "Lige hafta hafta bakıyor ve her maçımızı kazanmak istiyoruz"

19.03.2014 15:06

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, sahasında yapacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hüseyin Dağ yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu, dar alanda kısa pas ve depar çalışması yaptı. Yarı sahadaki çift kale maçın ardından bazı futbolcular özel olarak çalıştı.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta 1461 Trabzon deplasmanında galip gelerek rahat bir nefes aldıklarını belirtti.

Futbolcularının bu maçta özveriyle oynadığını anlatan Dağ, bunun sonucunda da deplasmanda 4 gol atma başarısı gösterdiklerini ifade etti.

Hafta sonu Balıkesirspor'la çok önemli bir maça çıkacaklarını aktaran Dağ, şunları kaydetti:

"Bu maç aynı zamanda rakibimiz açısından da çok mühim. Dolayısıyla zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Balıkesirspor maçı üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma ancak biz işimize bakıyoruz. Hem prestij hem de puan anlamında bu maçı ciddiye alıyoruz.  Lige hafta hafta bakıyoruz ve her maçımızı kazanmak istiyoruz."

Dağ, bu karşılaşmada sakatlığı devam eden Şenol Akın ve cezalı durumdaki Hamit Yıldız'dan faydalanamayacaklarını, Önder Turacı'nın durumunun ise belirsiz olduğunu sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement