Şanlıurfaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor’un 10 kişi kaldığı maçta Balıkesirspor’u 2-0 yendiği maçın ardından takların teknik adamları açıklamalarda bulundu.

23.10.2015 21:43

Şanlıurfaspor'un 10 kişi kaldığı maçta Balıkesirspor'u 2-0 yendiği maçın ardından takların teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok mükemmel oynadığımızı söyleyemem ama oyuncularım maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. Üç maçtır kazanıyoruz. Dış sahada kazanamıyoruz. Dış saha fobimizi yenmek istiyoruz. Biz kart yiyen bir takım değiliz. Kart yemeyen takım olmaz. Bazen kendime kızıyorum. Nasıl olur da bir takım kart yemez. Veli kırmızı kart görerek cezasını almıştır. Başka ceza vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor takımının başında maça çıkan Muhammed Demir ise, "Söylenecek pek bir şey yok. İlk yarıda Şanlıurfaspor'a bir pozisyon verdik o da gol oldu. Kazanmak için iyi çalışmak lazım. Galip gelmek istiyoruz. Birkaç defa galip gelsek arkası gelecek. Biz üzülüyoruz. Taraftarımızı da üzüyoruz. Dediğim gibi daha çok çalışmamız lazım" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement