Sanayi Amatör Spor Kompleksi İnegöl Futbolunun Hizmetinde - Son Dakika
Spor

Sanayi Amatör Spor Kompleksi İnegöl Futbolunun Hizmetinde

Sanayi Amatör Spor Kompleksi İnegöl Futbolunun Hizmetinde

Suni Çim Zemine Ve Modern Tesise Sahip İki Kompleksten Birisi Olan Sanayi Amatör Spor Kompleksi Düzenlenen Törenle İnegöl Futbolunun Hizmetine Sunuldu.

23.02.2011 20:40  Güncelleme: 20:44

İnegöl belediyesi tarafından yaptırılan suni çim zemine ve modern tesise sahip iki kompleksten birisi olan sanayi amatör spor kompleksi düzenlenen törenle inegöl futbolunun hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş , İnegöl'de sadece Süper Amatör Kümede beş tane takım olduğunu, Üç birinci, üçte ikinci amatör kümede olmak üzere 11 tane amatör küme takımı bulunduğunu, bunun İnegöl'ün amatör spor alanındaki zenginliğini gösterdiğini belirtti.

İnegöl Belediyespor'u kurduklarını belirten Başkan Aktaş, henüz 14 ay oldu ve şuanda üçüncü ligde mücadele eden voleybol takımımız var. Atletizm, Masa Tenisi, Voleybol ve Yüzmede 350–400 lisanslı sporcumuz var. Kapalı yüzme havuzu inşa etmeyi planlıyoruz. Çok yakında da İnegöl çok önemli iki tane Spor Salonuna kavuşacak. 48 bin ilköğretim ve lise öğrencisinin olduğunu düşünürsek, sporun, kültürün, sanatın, eğitimin bizler için ne kadar önemli ve değerli olduğunu bir kez daha anlarız. Ölçeği itibariyle il ayarında, il olmayı hak etmiş bir ilçeyiz" dedi.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımıza spor adına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorek, İnegöl'ün bir spor şehri olduğunu ve bu anlamda kendini ıspat etmiş bir şehir olduğunu söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Amatör spor kulüplerinden başarı beklediklerini belirterek, "Amatör spor kulüplerimizin işleri çok önemli. Amaç sadece futbol oynamak, başarı kazanmak değil, toplumun her kesiminden insana spor yaptırmaktır" şeklinde konuştu.

Kaymakam Durmuş Gençer ise, hedeflerinin sporu daha da tabana yaymak olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesi ile amatör sporun hizmetine sunulan sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Sanayi Amatör Spor Kompleksi İnegöl Futbolunun Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement