Samuel Holmen, Formuyla Hayal Kırıklığı Yarattı - Son Dakika
Spor

Samuel Holmen, Formuyla Hayal Kırıklığı Yarattı

Samuel Holmen, Formuyla Hayal Kırıklığı Yarattı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken hayal kırıklığı yaratan tek isim Samuel Holmen oldu.

13.07.2015 16:26  Güncelleme: 16:27

Fenerbahçe'ye 2012 yılında büyük umutlarla gelen ancak daha sonra hayal kırıklığı yaşatan Milos Krasic, Vitor Pereira ile farklı bir kimliğe büründü.

İşte kampta yaşanan gelişmeler ve futbolcuların son durumu:

Milos Krasic: Yeni bir transfer havasındaydı. 2012 yılında büyük umutlarla gelen ancak daha sonra hayal kırıklığı yaşatan Krasic, Pereira ile farklı bir kimliğe büründü. Fiziki açıdan gelişmeye başladı, hırslıydı. Formayı istediğini, kariyerinde yeni bir sayfa açmayı amaçladığını gösterdi. Takımda kalmaya göz kırptı. Nani'nin yedeği olması bekleniyor.

Miroslav Stoch: 2 sezondur kiralık olarak farklı formaları taşıyan Miroslav Stoch, kendi ifadesiyle evine döndü. Çok istekli bir görüntüdeydi. Antrenmanlarda hep kendini göstermeye çalıştı. İştahlı olduğu her halinden belliydi. Eskiye nazaran daha disiplinli ve takıma uygun bir profildeydi.

Alper Potuk: Vitor Pereira'nın adeta gözdesi. Yeteneği ve çalışma azmiyle teknik ekipten tam not aldı. Genelde kanatlarda denenen Alper için forma çok yakın denebilir. Her idmanda fazlasını vermeye çalıştı. Ayrıca Pereira'nın sürekli olarak kendisine yaptırdığı 'sol ayak' çalışmalarında ciddi mesafe kat etti.

Caner Erkin: Takımda liderlik rolünü yerine getirdi. En eskilerden biri olarak hem yenilere yardım etti hem de Pereira ve ekibine kolaylık sağladı. Hırslı yapısı da artısı olarak dikkat çekti. Sağ baldırında sorun yaşamaya devam etse de çok çalışarak bu açığı kapattı. Kampı en verimli geçiren isimlerdendi.

YENİ TRANSFERLER

Jose Fernandao: Gerçek bir forvet olduğunu ispatladı. İdmanlardaki hazır görüntüsü Pereira'nın elini kuvvetlendiriyor. Zaten teknik ekipte Brezilyalı golcüyle hep yakından ilgilendi. Hazırlık maçlarında golleriyle sivrildi. Pereira'nın planlarında kesinlikle yer alacaktır.

Şener Özbayraklı: Sağ bekte forma rekabeti getireceğinin sinyallerini güçlü bir şekilde veriyor. Çok çalışkan ve disiplinliydi. Ayrıca takım içindeki iyi niyetli tutumu da takdir topladı. Haddini bilen tavırları, saygılı duruşu ve beyefendi kişiliği ile fark yarattı. Ayrıca antrenman ve maç performansı da tam not aldı.

Luis Nani: Sadece 3 gün takımla çalışabildi ancak pozitif görüntüsü beğeni topladı. Takıma da hemen adapte olan Portekizli yıldız, ilk maçında attığı frikik golüyle zaten kalitesini ispatladı. Ayrıca kampa hazır bir fizikle katılması da dikkatlerden kaçmadı.

Simon Kjaer: Gerçek bir lider olduğunu gösterdi. Savunmadaki risksiz hali, antrenmanlardaki isteği ve çalışkan yapısı takdire şayandı.

Abdoulaye Ba: Gelir gelmez takıma girebilecek yapıda olduğunu ispat etti. Antrenmanlardan sonra ekstra çalıştı. İyi niyeti ve istekli hali gözlerden kaçmadı.

KAMPIN YILDIZI: MEHMET TOPAL

Vitor Pereira, Fenerbahçe ile anlaştığı ilk günlerde kasetleri izlemeye başlamış ve tek bir oyuncu üzerine yoğunlaşmıştı. Mehmet Topal'ın tarzını çok beğenen Portekizli çalıştırıcı, Düzce Kampı'nda da fazlasıyla beklentilerinin karşılığını aldı. Topal, takımın orta sahasında adeta merkez konumunda. Antrenmanlarda ve yapılan 3 hazırlık maçında da takımın lideri gibiydi. Hem oyun zekası hem de disiplini ile fark yarattı.

KAMPIN HAYAL KIRIKLIĞI: SAMUEL HOLMEN

Vitor Pereira, Voluntari maçında Holmen'i stoperde bile denedi. Orta sahaya transfer yerine İsveçli yıldızı kullanabilme düşüncesini dahi taşıyordu. Ancak tecrübeli futbolcu hiç varlık gösteremedi. Takım arkadaşlarına uyum sağlayamadı. Zaman zaman kıpırdanır gibi oldu ama son Zob Ahan maçında 7 gol atan takımda vasatı aşamayan tek isimdi. Krasic ve Stoch'un bile sivrildiği kampta geride kaldı.

Son Dakika Spor Samuel Holmen, Formuyla Hayal Kırıklığı Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • asdf: gökhan gönül gitseydi bal yapmayan arıdan da kurtulsaydık iyi olurdu 1 17 Yanıtla
  • Raj kapoor : Salatasaray 13 2 Yanıtla
  • Pop Star 1000 göllü musa: Çaycı Hüseyini alaydınız daha iyiydi ... 0 11 Yanıtla
  • tosun ahmet: Sanki vann porsiki sonunuda bunun gibi gorur oldum.. 0 7 Yanıtla
  • taso: GÖKHAN GÖNÜL. .CANER.. STOCH.. tek gecerim 4 1 Yanıtla

Advertisement