Samsunspor'un Eski Kaptanı Güngör, İçini Döktü - Son Dakika
Spor

Samsunspor'un Eski Kaptanı Güngör, İçini Döktü

Samsunspor\'un Eski Kaptanı Güngör, İçini Döktü

Samsunspor'un eski kaptanlarından Adnan Güngör, kendi ile ilgili çıkan spekülasyonlara cevap vererek içini döktü.

27.06.2013 13:39  Güncelleme: 13:51

Geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen Samsunspor'un eski kaptanlarından Adnan Güngör, kendi ile ilgili çıkan spekülasyonlara cevap vererek içini döktü.

Basın toplantısı düzenleyen Samsunspor'un eski kaptanlarından Adnan Güngör, 6 yıl önce Trabzonspor'a transfer olduğunda 'hayallerimin takımına gidiyorum' diye bir açıklama yapmadığını, sadece 'rahmetli babamın ve amcamın büyüdüğü memleketine gittiğim için mutluyum' diye söylediğini belirtti.

2006 yılında Samsunspor'un küme düştüğünde herkesin kaçarcasına gittiğini fakat kendisinin takımda kaldığını belirten Adnan Güngör, "Hatta o dönem en fazla transfer teklifi alan bendim. 18 takımın 14'ü de beni istiyordu. O sene Samsunspor'un bana verdiği paranın 3 katı kadar para teklif ediyorlardı. Bende 'bu takımı biz düşürdük, çıkartacaksa da biz çıkartacağız' dedim ama tek başıma kaldım. Takımıma nasıl sahip çıktığımı ve nasıl Samsunsporlu olduğumu gösterdim. 2010 yılında takım küme düştüğünde Sivasspor maçından sonra kimse tesislere gitmeden herkes hava alanına kaçtı" dedi.

"BEN 'HAYALLERİMİN TAKIMINA GİTTİM' DEMEDİM"

Hayallerinin takımının Samsunspor olduğunun altını çizen Güngör, "Trabzonspor'a transferimde Samsunspor yönetimde bir boşluk vardı ve son ana kadar Samsunspor'dan teklif bekledim. Ben Trabzonspor'a 'hayallerimin takımı' diye gitmedim. En fazla parayı Trabzon verdiği için gittim. Çünkü benimde bir hayatım ve ailem var. Trabzonspor'a gittiğimde 6 yıldır 'Adnan Güngör hayallerinin takımına gitti' denildi. Ben 13 yaşımda babamı, 19 yaşımda da amcamı kaybettim. Bunların kökeni Trabzonluydu. Ben sadece Trabzonspor'a 'rahmetli babamın ve amcamın şehri olan takıma geldiğim için mutluyum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun' diye bir açıklama yaptım. Bunu benim 'hayallerimin takımına geldim' diye yazdılar. Benim hayallerimin takımı Samsunspor'dur. Çünkü ben Samsun'un amatöründe oynamış, Samsunspor'un alt yapısında oynamış, her idmanını seyretmiş ve her idmanına gitmiş biri olarak nasıl böyle bir açıklama yapabilirim. Samsunspor'un 10 yıl formasını terletmişim, kaptanlığını yaptım ve bu taraftar önünde Samsunsporlu Adnan oldum. Her gittiğim takımda 55 numaralı formayı giydim. Ben 'hayallerimin takımına gidiyorum' diye bir açıklama yapmadım. Ben sadece 'rahmetli babamın ve amcamın büyüdüğü memleketine gittiğim için mutluyum' dedim. Ben Samsun'da yıllarca Trabzonspor derbisi yaşadım. Samsun'un Trabzon'a karşı ne kadar hassas olduğunu bilen biri olarak benim öyle bir açıklama yapmam için deli olmam lazım" diye konuştu.

"SAMSUNSPOR'A ZARAR GELMESİN DİYE 200 BİN TL ALACAĞIMI VAZGEÇTİM"

Samsunspor'a zarar gelmesin diye alacaklarından bile vazgeçtiğini ifade eden Güngör, "Bu takıma herkes temlik koyarken, hocaları, başkanları, yöneticileri, futbolcuları bu takıma temlikler koyarken ben Samsunspor'a 2010 yılında Spor Toto Süper Lig'e çıktığında transfer tahtası kapanması diye alacağım olan 200 bin TL'yi dönemin başkanı Erkurt Tutu'nun bir lafına sildim. Sırf Samsunspor'un transfer tahtası kapanması ve Samsunspor'a zarar gelmesin diye. Ben her yerde Samsunsporlu Adnan'ım ama memleketimde Trabzonlu olarak anılıyorum. Ben Trabzon'a ilk defa Samsunspor formasıyla Trabzonspor deplasmanında gittim. Trabzon'da köyüme de 27 yaşımda çıktım. Artık 6 yıldır canıma tak etti. Bunlar söylenmez ama ben Konya'da, Adana'da ve Trabzon'da oynarken Samsunspor'un alt yapısının tüm masraflarını üstleniyordum. Ben Samsun'da doğdum, Samsun'da yaşıyorum, Samsun'da öleceğim. Kimse benim Samsunsporluluğumdan şüphe edemez. Yaptıklarımda Erkurt Tutu, Mazhar Başoğlu ve Cevat Öncü şahitlerimdir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'un Eski Kaptanı Güngör, İçini Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement