Samsun Tso, Offshore Sporcularını Ağırladı - Son Dakika
Spor

Samsun Tso, Offshore Sporcularını Ağırladı

Samsun Tso, Offshore Sporcularını Ağırladı

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na katılmak üzere Samsun'da bulunan ekip, TSO tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

18.05.2013 13:05  Güncelleme: 13:17

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında organize edilen, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na katılmak üzere Samsun'da bulunan spor kulübü yöneticileri ve sporcular, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Samsun TSO, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Samsun Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na katılmak üzere Samsun'da bulunan sporcular için Yelken Kulüp'te yemek verdi. Yemeğe, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aslan, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Yemekte konuşma yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "2013 Yılında offshore yarışlarının ilk ayağının ilimizde gerçekleştirilmesi münasebeti ile Samsun'da bulunmanızdan dolayı hepinize hoş geldiniz diyorum. Samsun Cumhuriyetimizin kuruluşunda, kurtuluşa giden yolda İlkadım'ın atıldığı kenttir. Bu kentte 19 Mayıs kutlamaları diğer kentlere göre daha farklı, daha heyecanlı ve mayıs ayı boyunca düzenlenen etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu yıl 33 gün sürecek birçok etkinliğe Samsun kenti olarak ev sahipliği yapmaktayız. Offshore yarışlarını bu yıl üçüncü defadır Samsun'da gerçekleştirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu yarışlar Samsun'daki 19 Mayıs kutlamalarına ayrı bir anlam ve heyecan katıyor. Bu sporun bölgemizde, Karadeniz'de gelişmesine ve ilgi görmesine fırsat oluşturuyor. Bu akşam ev sahipliğimizi Ticaret ve Sanayi Odamız ve Ticaret Borsamız yapıyor. Ben bu ev sahipliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki burada güzel yarışmalar izleyerek hep birlikte güzel bir hafta sonu geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, offshore kulübünün değerli yöneticilerine, sporculara ve değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun Tso, Offshore Sporcularını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement