Samsun Tekkeköy'de Çocuklar Yaz Spor Okullarında Spor Yaparak Eğleniyor - Son Dakika
Spor

Samsun Tekkeköy'de Çocuklar Yaz Spor Okullarında Spor Yaparak Eğleniyor

Samsun Tekkeköy\'de Çocuklar Yaz Spor Okullarında Spor Yaparak Eğleniyor

Tekkeköy Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları, öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak geçirmesini sağlıyor. 5-16 yaş arası öğrenciler, 17 farklı branşta ücretsiz eğitimler alarak sporla tanışıyor. Basketbol, güreş, boks, atletizm, badminton, hentbol, muaythai, voleybol, futbol, judo, yüzme, tenis, tekvando, jimnastik, ragby, yakın savunma ve halk oyunları branşlarında gerçekleştirilen eğitimler büyük ilgi görüyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, çocukların sporu hayatlarının bir parçası haline getirmesi için Yaz Spor Okulları'nın önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirtti.

18.07.2023 15:59

Samsun Tekkeköy'de çocuklar yazın neşesini 17 branşta açılan yaz spor okullarında yaşıyor.

Tekkeköy Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak geçirmesi için düzenlenen Yaz Spor Okulları tüm hızıyla sürüyor. 5-16 yaş arası öğrencilerin 17 branşta ücretsiz eğitimler alarak sporla tanıştığı kurslar büyük ilgi görüyor.

Alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitimler basketbol, güreş, boks, atletizm, badminton, hentbol, muaythai, voleybol, futbol, judo, yüzme, tenis, tekvando, jimnastik, ragby, yakın savunma, halk oyunları branşlarında gerçekleştiriliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Çocuklarımızın sporu hayatlarının bir parçası haline getirmesi noktasında Yaz Spor Okullarımız ile birlikte çok önemli bir misyonu yerine getiriyoruz. Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz kurslarımızda çocuklarımızın yaz tatilini hem eğlenceli hale getiriyor hem de spor yapmalarını sağlıyoruz. Yaz Spor Okulu eğitimlerine katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun Tekkeköy'de Çocuklar Yaz Spor Okullarında Spor Yaparak Eğleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement