Şampiyonlar Ligi'nde PSG rüzgarı esti - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde PSG rüzgarı esti

Şampiyonlar Ligi\'nde PSG rüzgarı esti

Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Paris-Saint Germain, sahasında Club Brugge'ü 4-1 yendi ve 2. olarak bir üst tura yükseldi. Grubun diğer maçında Leipzig, Almanya'da Manchester City'i 2-1 mağlup ederek Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. İngiliz devi ise gruptan lider çıktı.

07.12.2021 23:49  Güncelleme: 00:04

Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta maçları bu gece oynanan karşılaşmalarla başladı. Paris Saint-Germain, Manchester City, Leipzig ve Club Brugge'ün yer aldığı A grubunda, zirve oynanan karşılaşmalar sonrası netleşti.

PSG, CLUB BRUGGE'Ü RAHAT GEÇTİ

Parc des Princes'te oynanan karşılaşmada PSG, 4-1'lik skorla kazandı. PSG'nin gollerini 2. ve 7. dakikalarda Kylian Mbappe ile 38 ve 76. dakikada Lionel Messi kaydetti. PSG bu sonuçla gruptan 2. olarak çıktı.

CİTY LİDER ÇIKTI

Leipzig, deplasmanda Manchester City'i 2-1'lik skorla devirdi. Alman ekibine mücadelede galibiyeti getiren golleri 24. dakikda Dominik Szoboszlai ve 71. dakikada Andre Silva kaydetti. Bu sonucun ardından RB Leipzig, puanını 7'ye çıkardı ve UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Manchester City ise 12 puanla üst tura yükseldi.

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde PSG rüzgarı esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement