Şampiyon Olacağız" - Son Dakika
Spor

Şampiyon Olacağız"

Şampiyon Olacağız"

Katalan ekibinin Arjantinli hocası, La Liga'yı zirvede tamamlayabileceklerini dile getirdi.

05.02.2014 15:21

Yarı finalde Madrid derbisi

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, baskıdan dolayı ayrılmayacağını ve başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Real Sociedad ile oynanacak Copa del Rey maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Arjatinli hoca, üzerinde oluşan baskının farkında olduğunu ve bu baskıyla başa çıkabileceğini "Barcelona'ya geldiğim ilk günden beri baskının farkındayım. Burada her gün aynı. Takımın başında olduğum sürece de aynı olmaya devam edecek." sözleriyle dile getirdi.

Sezon sonunda şampiyon olabileceklerini de iddia eden Martino, "Eğer Barça olmazsa kim olacak? Kötü bir 45 dakikadan dolayı neden inancımı kaybedeyim ki? Valencia maçı hakkında yaptığımız detaylı analiz bile fikrimi değiştirmedi." sözlerini dile getirdi.

Son olarak Sociedad maçına da  değinen Martino, "Evimizde oynayacağımız maçta kalemizde gol görmezsek finale yükselmek için büyük bir şansımız olur. Deplasman golü son derece kritik. Sociedad ile ligde oynadık ve iyi işler çıkardık." rakiplerini eleyebilecek kapasitede olduklarını söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Şampiyon Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement