Samet Aybaba, Milli Takım'a yeşil ışık yaktı: Göreve gelirsem en iyisini ben yaparım - Son Dakika
Spor

Samet Aybaba, Milli Takım'a yeşil ışık yaktı: Göreve gelirsem en iyisini ben yaparım

Şenol Güneş'in ayrılmasıyla yerli hoca adayları arasında bulunan Samet Aybaba, Milli Takım'a yeşil ışık yaktı. Bu görev için iddialı olan Aybaba, "Federasyondan bana ulaşan bir teklif ya da bir telefon yok ama göreve gelirsem en iyisini ben yaparım" ifadelerini kullandı.

10.09.2021 16:25  Güncelleme: 16:29

Deneyimli teknik adam Samet Aybaba, Milli Takım'la anılmasıyla ilgili TR Haber'den Recep Kıyatsıl'a açıklamalar yaptı. Aybaba, bu göreve gelmesi halinde başarılı olacağını ifade etti.

Samet Aybaba, Milli Takım'a göz kırptı: Göreve gelirsem en iyisini ben yaparım

"SEVE SEVE KABUL EDERİZ"

Aybaba bir teklif almadığını belirterek, "Federasyondan bana ulaşan bir teklif ya da bir telefon yok. Teklif gelirse seve seve kabul ederiz" diye konuştu.

"EN İYİSİNİ BEN YAPARIM"

Diğer adaylarla ilgili konuşan Samet Aybaba, "Ben olmasam da göreve kim gelirse gelsin yeni hocanın ilk hedefi 4 maçtan iyi bir sonuç almak olmalı. İyi sonuçlar alamazsak Norveç ve Hollanda'yı geçemeyiz. Daha sonrasında yeni hedefler belirlenir. Yeni yapılanma, kadro revizyonuyla ilgili konuşmak için önce görev almalı. Görev alırsam da en iyisini ben yaparım. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda oynattığım oyun ortada" ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba, Milli Takım\'a yeşil ışık yaktı: Göreve gelirsem en iyisini ben yaparım

Son Dakika Spor Samet Aybaba, Milli Takım'a yeşil ışık yaktı: Göreve gelirsem en iyisini ben yaparım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Orhan Bolat: Yaparsın ama senin bi dayın yok aybaba. Nasıl ki devlet dairelerinde bir dayı bulunca istediğin işe giriyorsun sende benim gibisin bizim dayımz yok. 2 3 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Sen daha hangi süper lig takımında başarılı oldun ki milli takımda en iyisini ben yaparım diyorsun samet hoca yaşın ilerlemiş ama teknik direktörlüğün hiç ilerlememiş 3 0 Yanıtla
  • Umut Gencer : İnşallah Hocam 0 0 Yanıtla

Advertisement