Salih Uçan, Roma'ya İnip Atkıyla Poz Verdi - Son Dakika
Spor

Salih Uçan, Roma'ya İnip Atkıyla Poz Verdi

Salih Uçan, Roma\'ya İnip Atkıyla Poz Verdi

Serie A takımlarından AS Roma'nın, Fenerbahçe'den kiraladığı Salih Uçan, Roma'ya geldi. Kulubün resmi Twitter hesabından genç yıldız için "Hoşgeldin" mesajı yayınlandı.

06.07.2014 20:22  Güncelleme: 21:02

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma'nın, Fenerbahçe'den kiraladığı genç oyuncu Salih Uçan, Roma'ya geldi.

GENÇ YILDIZ ROMA'DA

AS Roma'nın, Fenerbahçe'den 2 sezonluğuna kiraladığı 20 yaşındaki futbolcu, akşam saatlerinde Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla Roma Uluslararası Leonardo da Vinci Havaalanı'na indi.

BASIN'DAN YOĞUN İLGİ

Uçan ile menajeri Ömer Koray Uzun'u, AS Roma kulüp yetkilileri ve çok sayıda gazeteci karşıladı. İtalyan basını, genç oyuncuya yoğun ilgi gösterirken, görüntü almaya çalışan basın mensupları arasında zaman zaman arbede yaşandı. Salih Uçan'ın, havaalanı dış hatlar terminalinden boynundaki sarı-kırmızı AS Roma atkısıyla çıktığı görüldü.

İMZA ATACAK

Uçan, yarın Gemelli Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini AS Roma'ya bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Bu arada, AS Roma Kulübü, Twitter hesabından, Uçan'ın havaalanında çekilmiş bir fotoğrafıyla, İngilizce ve İtalyanca "Hoşgeldin Uçan" yazılı mesaj paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Salih Uçan, Roma'ya İnip Atkıyla Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • BY TOSYALI: çocuk içindeki SARI-KIRMIZI aşkını anca bu kadar açıklayabildi. 22 19 Yanıtla
  • GENÇGS: BUCADAN FB YE GİTTİ PARDON ŞİKE BAHÇEYE DİYECEKTİM HALBUKİ GS,YE GELMİŞ OLSA YA REAL YA BARÇA KANCA ATARDI KARİYERİ DAHA PARLAK OLURDU AMA HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR HERKES KENDİ KARİYERİNİ KENDİ BELİRLER YAPACAK BİR ŞEY YOK YOLU AÇIK OLSUN 18 23 Yanıtla
  • GENÇGS: HELAL OLSUN ŞİMDİ FB LİLER ÇIKAR KENDİLERİNE MAL EDER SALİH UÇANIN BAŞARISINI AMA ÖYLE BİR ŞEY YOK ONU KEŞFEDEN BUCA SPORDUR ONU MARMARİSSPOR,UN ALT YAPISINDAN KENDİ ALT YAPISINA GEÇİRİP BİR YILDIZ YARATTILAR İNŞALLAH ORADA KENDİNİ GÖSTERİP ÇOK İYİ YERLERE GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLECE ÜLKEMİZİN TEMSİLCİLERİ OLUYOR ÜLKE FUTBOLUNU YÜKSELTMEYE YARDIMCI OLUYORLAR BU ARADA GS,Lİ OLDUĞUM İÇİN DEĞİL GERÇEKLERİ SÖYLEMEK İÇİN FB NİN HAKKI YOK DEDİM YANİ ESAS HAK SAHİBİ BUCA 14 20 Yanıtla
    capp: Sanane..nedert ediyon gundi 0 0 ali kal: Seni ne ilgilendiriyor genç. Sizinde torinolu şabanlarınız var dı 0 0
  • serhat: Hayırlısı olsun kardeşim. 20 0 Yanıtla
  • ahmet: Bos bos kulebeden cikamaz cocuk 4 4 Yanıtla
  • rasko: HADİ KOÇUM TÜM KALBİMLE BAŞARILI OLMANI DİLİYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN TÜRK BAYRAĞIMIZI TÜRKİYEYİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMENİ BEKLİYORUZ... 6 1 Yanıtla
  • Zig_Zag: valla fanatik bir galatasaraylı olarak derim ki bu salihi çok abarttılar 15 neresine bakıyorda istiyor azize hayret ediyorum valla bonus kafasınamı acaba..))) ama yolu sonuna kadar açık olsun umarım çok başarılı olur... 2 1 Yanıtla

Advertisement