Fenerli Salih Uçan'a Çimler Alerji Yapmış - Son Dakika
Spor

Fenerli Salih Uçan'a Çimler Alerji Yapmış

Fenerli Salih Uçan\'a Çimler Alerji Yapmış

Konyaspor-F.Bahçe karşılaşmasında vücudu kabaran Uçan'ın temsilcisi, "Sıkıntıdan falan değil. Sanırım çimler alerjik bir duruma neden oldu." dedi.

20.08.2013 12:52  Güncelleme: 13:38

Oyuncunun temsilcisi Uzun, "Sıkıntıdan falan değil. Sanırım çimler alerjik bir duruma neden oldu" dedi. Konya Torkuspor mağlubiyetini nedeniyle eleştirilere maruz kalan, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan için temsilcisi Ömer Koray Uzun önemli açıklamalar yaptı.

''SANIRIM ÇİMLER ALERJİ YAPTI''

Her şeyden önce, Salih'in bu gibi yorumlar karışısında moralini bozmadığını belirten Uzun, "Morali gayet iyi. Eleştirileri anlayabilmek mümkün değil. Zaten Salih, bunlarla ilgilenmiyor" diye konuştu. Salih'in gönderileceği ya da bir başka takıma kiralanacağı iddialarına da tepki gösteren Ömer Koray Uzun, "Nereden ürettiklerini bilmediğim biçimde Salih'in gönderileceğini, kiralık olarak başka takımda oynatılacağını iddia ediyorlar. Salih hiç bir yere gitmiyor. Kendisine güveniyor. Fenerbahçe'de formayı hak etmek adına elinden gelen her şeyi yapacak" dedi. Uzun, maçtan sonra Salih'in vücudunda kırmızı kabarcıklar çıktığını belirterek, "Maçtan sonra vücudunda kırmızı kabarcıklar oluştu. Fakat bunlar öyle iddia edildieği gibi sıkıntından, stresten falan değil. Bunu nasıl söyleyebiliyorlar, anlamıyorum. Sanırım çimler alerjik bir durum yarattı. Şu anda iyi Zaten geçici bir durum" yorumunu yaptı.(Bugün)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerli Salih Uçan'a Çimler Alerji Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement