Sakatlandığı Maçı Ambulanstan İzledi - Son Dakika
Spor

Sakatlandığı Maçı Ambulanstan İzledi

Sakatlandığı Maçı Ambulanstan İzledi

Banka Asya 1.Lig'in 24. haftasında Adanaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma, büyük çekişmeye sahne oldu.

04.03.2012 20:04  Güncelleme: 05:58

Banka Asya 1. Lig'in 24. haftasında Adanaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma, büyük çekişmeye sahne oldu.

5 Ocak Stadı'nda oynanan müsabakaya soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterilirken, her iki takım da kazanmak için tüm varlığını sahaya yansıtınca; ortaya da seyir zevki yüksek bir maç çıktı. Temponun zaman zaman yükseldiği maçta istenmeyen sakatlıklar da yaşandı. Rakibiyle girdiği ikili mücadelede gözüne aldığı darbe sonucu yerde kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Kenan Aslanoğlu, karşılaşmaya devam edemeyince, mücadelenin 34. dakikasında yerini Uğur Işıkal'a bıraktı.

Aslanoğlu'na ilk müdahale saha kenarında kulüp doktorları tarafından yapılırken, daha sonra stadyumun içinde bekletilen ambulansa alındı. Ambulans içindeki kürsüye oturup, tedavi gören Kenan Aslanoğlu, maçı da seyretmeyi ihmal etmedi. Girilen pozisyonlarda heyecanlanan Aslanoğlu, maçı yakından görmek için çaba sarf ederken, ortaya da birbirinden ilginç bir görüntü çıktı. Aslanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, durumunsa yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi.

- ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sakatlandığı Maçı Ambulanstan İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement