Sahaya Giren Taraftar Messi'ye Formasını İmzalattı - Son Dakika
Spor

Sahaya Giren Taraftar Messi'ye Formasını İmzalattı

Arjantin, Hong Kong ile oynadığı hazırlık maçını 7-0 kazanırken sahaya giren taraftar Messi'ye üzerindeki formasını imzalattı.

15.10.2014 08:18  Güncelleme: 12:45

Arjantin'in, Hong Kong'u 7-0 mağlup ettiği maçta bir taraftar sahaya girdi. Messi'den imza alan taraftar kameralara bir de poz verdi. Ancak taraftar imza attırdığı kalemi Messi'de unutunca ortaya komik görüntüler çıktı.

MESSI SONRADAN OYUNA GİRİP GOL ATTI

19. dakikada Ever Banega ile 1-0 öne geçen Arjantin, 42 ve 54'te Higuain, 44'te Gaitan ile 4-0'a ulaştı. Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan Lionel Messi, 60. dakikada Pastore'nin yerine oyuna girip 66'da fileleri havalandırdı. Arjantin'in Barcelonalı yıldızı 72'de de Gaitan'ın golünün asistini yaptı. Messi, 84'te maçın skorunu belirleyen isim oldu. Milli takımda 44 gole ulaşan Messi, 56 golle Arjantin tarihinin en golcü milli futbolcusu Gabriel Batistuta'ya bir adım daha yaklaştı.

MESSİ'YE DAVETSİZ MİSAFİR!

Bu arada maçta ilginç bir olay yaşandı. Bir taraftar sahaya girerken; Lionel Messi, hayranı olan futbolseverin formasını imzaladı. Davetsiz misafir oyundan çıkarıldıktan sonra maç tekrar devam etti.

Sahaya Giren Taraftar Messi\'ye Formasını İmzalattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sahaya Giren Taraftar Messi'ye Formasını İmzalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatanamillete: Bu ilginç değil artık olağan bir durum. 4 0 Yanıtla

Advertisement