RTÜK, TRT'nin Yayınları Diğer Kanallara Vermesini İstiyor - Son Dakika
Spor

RTÜK, TRT'nin Yayınları Diğer Kanallara Vermesini İstiyor

RTÜK, TRT\'nin Yayınları Diğer Kanallara Vermesini İstiyor

RTÜK, TRT'nin yayın hakkına sahip olduğu maç yayınlarını, diğer kanallara ücretsiz vermesi konusunda görüşmeler yapacak.

26.06.2014 21:45  Güncelleme: 21:38

TRT'nin Süper Lig'in geniş ve kısa özetleri ile 1. Lig maçlarının canlı yayınını ücretsiz olarak diğer televizyon kuruluşlarına vermesini sağlamak için önemli bir adım atıldı.

RTÜK DEVREYE GİRDİ

Radyo Televizyon Üst Kurulu; televizyonlardaki futbol programlarının sporda şiddeti artıran etkenlerden biri olduğu gerekçesiyle yeni bir arayışa girdi.

KOMİSYON KURULDU

Milliyet'ten Aydın Hasan'ın haberine göre; RTÜK bünyesinde, TRT'nin yayın hakkına sahip olduğu maç yayınlarını diğer televizyonlara ücretsiz vermesi konusunu araştırmak ve temaslarda bulunmak için 3 kişilik bir komisyon kuruldu.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun toplantısında; RTÜK üyeleri Ali Öztunç, Ahmet Yıldırım ve Nurullah Öztürk'ten oluşan bir komisyon kuruldu. Komisyon üyeleri; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği, TRT ve yayıncılarla görüşmelerde bulunacak. Komisyon; 2014 - 2015 sezonunda Süper Lig maçlarının sadece TRT'de değil diğer kanallarda da yayınlanması için çalışma yapacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor RTÜK, TRT'nin Yayınları Diğer Kanallara Vermesini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement