Ronaldo Mutlu Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Ronaldo Mutlu Ayrıldı

Ronaldo Mutlu Ayrıldı

Ronaldo, sevgilisi Rus manken İrina Shayk ile Portekiz'e döndü.

25.06.2011 13:11  Güncelleme: 13:31

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil yapan ünlü futbolcu Ronaldo, sevgilisi Rus manken İrina Shayk ile Portekiz'e döndü. Bodrum'da 6 gündür sevgilisi ile tatilini geçiren Real Madrid'in futbolcusu Christiano Ronaldo, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e ait özel jet ile saat 11. 45'te ülkesine gitti. Kempinski Barbaros Bay Hotel'den VIP araç ile Milas-Bodrum Havalimanı'na gelen Ronaldo'un tatilden keyifli döndüğü görüldü. Ayağında spor ayakkabı, beyaz şort ve siyah atlet ile havalimanına gelen Ronaldo'nun, sevgilisi Shayk'ın ise derin yırtmaçlı gri bir kıyafet giydiği ayağında da sandaletler bulunduğu görüldü.

Ronaldo, havaalanının VIP bölümünde yaklaşık 15 dakika bekledi ve portakal suyu içti. Ronaldo'nun havalimanı görevlilerine 'Bodrum'da arkadaşım ile muazzam bir tatil geçirdim. Gazetecilerin peşinde olduğunu biliyordum. Kimseye kırgın ve kızgın değilim. Onlar da işini yapmaya çalıştı. Biz de tatilimizi yapmaya çalıştık. Sadece anlaşmalarım gereği her konuda çok açıklama yapmam doğru değil. Türkiye'den çok mutlu ve güzel izlenimlerle ayrılıyorum. Bu tatili unutmak mümkün değilö dediği öğrenildi.

Tatil yaptığı süre içinde Gökova'nın cennet koylarını ve adalarını gezen Ronaldo sık sık tatilde DHA muhabirlerine yakalanmış sevgilisi Shayk ile samimi pozlar vermişti. Ronaldo'nun sevgilisi Shayk için Bodrum'daki bir halı mağazasından üç adet sekizer metrekarelik Bodrum ve Milas halısı aldığı, 5 adet de kilimi ülkesine götürdüğü belirtildi. Havalimanında kendisine hizmet veren Türk görevlilerle sarılıp öpüştükten sonra uçağa binen Ronaldo'nun Portekiz'in Faro kentine gittiği ve bir hafta ailesi ile birlikte kaldıktan sonra Real Madrid ile çalışmalara katılmak üzere İspanya'ya geçeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ronaldo Mutlu Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement