Ronaldo Coştu Real Madrid Rahat Kazandı: 5-1 - Son Dakika
Spor

Ronaldo Coştu Real Madrid Rahat Kazandı: 5-1

Ronaldo Coştu Real Madrid Rahat Kazandı: 5-1

Real Madrid, Ronaldo'nun 3 gol ve bir asistle oynadığı maçta sahasında konuk ettiği Real Sociedad'ı 5-1 mağlup etti.

09.11.2013 18:59

İspanya Ligi'nde 11. haftanın açılış maçında Real Madrid, sahasında Real Sociedad'ı konuk etti. Ev sahibi ekip ilk yarıdan farkı açtı ve rahat bir galibiyet aldı.

Ronaldo atmaya devam ediyor

5 - 1

8

İsabetli şut

3

9

İsabetsiz şut

4

12

Korner

2

23

Faul

10

2

Sarı kart

1

0

Kırmızı kart

0

%60

Topla oynama

%40

Karşılaşmanın ilk yarısında adeta Real Madrid fırtınası vardı. Rakibini ablukaya alan ev sahibi ekip 45 dakikada tam dört gol buldu.

7. dakikada Real Madrid'in hızlı çıktığı atakta sol çaprazdan oldukça uzaktan mesafeden kaleyi düşünen Ronaldo'nun sert şutu üst direkten sekip auta çıktı. 9'da ise sol çaprazdan Xabi Alonso'nun kale içine gönderdiği serbest vuruşta kaleci parmaklarının ucuyla son anda topu kornere çeldi. 12. dakikada Benzema'nın sol kanattan arka direğe ortasında topu kontrol edip çok sert vuran Ronaldo takımını öne geçirdi 1-0.

18. dakikada Ronaldo sol kanattan topla ilerledi ve ceza sahasına girer girmez pasını içeriye çıkardı. Ayak içiyle gelişine vuran Benzema, topu uzak köşeye gönderdi ve golü attı 2-0.

26. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Ronaldo'nun şutunu savunma eliyle kesti ve Real Madrid penaltı kazandı. Atışı kullanan Ronaldo, kalenin ortasına çok sert vurdu ve golü attı 3-0.

36. dakikada Bale'in tek pasında sol çaprazda topla buluşan Khedira, ayak içiyle düzgün bir vuruş yapıp topu ağlara gönderdi 4-0. 44'te Khedira'nın sağdan ortasında Ronaldo kafayı vurdu. Top kalecinin kucağında kaldı.

İlk yarı Real Madrid'in 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Real Madrid ikinci yarıda duruldu

İkinci yarıda daha dikkatli bir oyun ortaya koyan Real Sociedad, yakaladığı pozisyonlar sonrasında golü de buldu ancak farkı kapatamadı.

49. dakikada Carlos Vela'nın yay üzerinden uzak köşeye plase vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. 53'te Ronaldo'nun sol kanattan yerden ortasında Benzema vurdu. Top savunmadan geri döndü. 56'da sol kanattan ceza sahasına girip topu sağına çeken Ronaldo, uzak direğe çok sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

69'

Vela'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Griezmann'ın şık dokunuşu herkesin bakışları arasında direk dibinden auta çıktı.

61'de savunmanın arkasına sarkan Griezmann, topun altına girdi ve nefis bir aşırtma vuruşla golü attı 4-1. 66'da Modric'in ceza sahası dışından yay üzerinden çok sert şutu kalecinin üstüne gitti.

69. dakikada Vela'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Griezmann'ın şık dokunuşu herkesin bakışları arasında direk dibinden auta çıktı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta nefis bir şut çıkaran Ronaldo, topu doğrudan ağlara gönderdi ve hat-trick yaptı 5-1.

86'da Vela'nın sağ çaprazdan uzak direğe şutunu Diego Lopez kornere çeldi. Kalan sürede başka gol sesi çıkmadı ve Real Madrid sahasında 5-1 kazandı.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Carlo Ancelotti

Performans: 9/10

Maçı baştan sona kontrol ettiler ve çok rahat bir galibiyet elde ettiler. Vites düşürmeseydi ikinci yarıda tarihi bir fark da olabilirdi.

Jagoba Arrasate

Performans: 4/10

Real Madrid'in ilk yarıdaki baskısını kaldıramadılar. İkinci yarının başında toparlandılar. 4-2 olabilecek pozisyon kaçmasa maça ortak olabilirlerdi.

Ancelotti düzeni bozmadı Son maçlarda başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan Ronaldo ve Bale ikilisi Real Sociedad karşısında da aynı anda ilk 11'de yer aldılar.

Ronaldo fırtınası İlk yarıda müthiş bir performans ortaya koyan Cristiano Ronaldo, 45 dakikada biri penaltıdan iki gol atıp bir de asist yaptı. Benzema da aynı sürede bir gol ve bir asistle oynadı.

Bernabeu'da gol yağmuru Real Madrid'in evindeki son 3 maçta en az 3 gol kaydedildi. Ayrıca Real Madrid bu sezon tüm iç saha maçlarında en az 2 gol kaydetme serisini bu maçta da sürdürdü.

Hat-trick de geldi Bu maça kadar bu sezon toplam 24 gol kaydeden Cristiano Ronaldo, Real Sociedad ağlarına üç gol göndererek gol sayısını 27'ye çıkardı. Portekizli oyuncu La Liga'da 19. kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo Coştu Real Madrid Rahat Kazandı: 5-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement