Roma'dan da kovulan Mourinho kariyerinde sadece tazminatlardan servet kazandı - Son Dakika
Spor

Roma'dan da kovulan Mourinho kariyerinde sadece tazminatlardan servet kazandı

Roma'dan kovulan teknik direktör Jose Mourinho'nun kariyeri boyunca cebine koyduğu tazminatlarla adeta servet kazandı. Portekizli hoca İtalyan ekibine 3 milyon sterlin tazminat alırken toplamda çalıştırdığı kulüplerden ise 85.5 milyon sterlin tazminat kazandı.

17.01.2024 13:36  Güncelleme: 13:55

Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham'ı çalıştıran teknik direktör Jose Mourinho'nun Roma macerası da sona erdi. İtalyan ekibinden kovulan Portekizli hoca kazandığı toplam tazminat ile ağızları açık bıraktı.

TOTTENHAM'DA VURGUN YAPTI

Jose Mourinho şimdiye dek 2007'de Chelsea'den 18 milyon sterlin, 2013'te Real Madrid'den 17 milyon sterlin, 2015'te tekrar Chelsea'den 12.5 milyon sterlin, 2018'te Manchester United'dan 17 milyon sterlin, 2021'de Tottenham'dan 18 milyon sterlin tazminat alan Jose Mourinho son olarak da Roma'dan 3 milyon sterlin kazandı.

85.5 MİLYON STERLİN KAZANDI

Jose Mourinho, Roma'dan da aldığı tazminatla birlikte şu ana kadar çalıştırdığı takımlarda sadece tazminattan toplam 85.5 milyon sterlini cebine koydu.

Roma\'dan da kovulan Mourinho kariyerinde sadece tazminatlardan servet kazandı

Son Dakika Spor Roma'dan da kovulan Mourinho kariyerinde sadece tazminatlardan servet kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: romada heyecanlı bir dönem geçirdim artık enerjimi Çocukluğumun takımı Çatalcaspora Adamak istiyorum şartlar oluşursa Jose Mourinho 24 4 Yanıtla
    Hbo Hbo: Senin baban mi 9 0
  • Ali Kublay: Portekizliler işi biliyor dünyada en çok futboldan para kazanan millet şişirip şişirip piyasaya sürerler fos çıkınca en kotu UEFA yoluyla paralarını alırlar Galatasaray 19yadinda burumayi o zamana göre yaşına göre ödenen en büyük bonservisle aldı geleceğe yatırım diye şimdi nerde yatıyor bilen yok ben biliyorum paraların ustunde yatıyordu neyse 8 0 Yanıtla

Advertisement