Rıza hoca dün ''Sen nasıl kalecisin?'' dediği Mert Günok'tan bugün özür diledi - Son Dakika
Spor

Rıza hoca dün ''Sen nasıl kalecisin?'' dediği Mert Günok'tan bugün özür diledi

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Rıza Çalımbay, basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Alanyaspor maçında 3. golde hata yapan Mert Günok'a dün akşam ''Sen nasıl kalecisin?'' diyen Çalımbay bugün toplantıda Mert'ten özür diledi.

22.12.2023 14:45  Güncelleme: 14:49

Beşiktaş'tan ayrılan deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay, basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

MERT GÜNOK'TAN ÖZÜR DİLEDİ

Alanyaspor maçında golde hata yapan Mert Günok'a dün akşam, "Sen nasıl kalecsin?" diyen Çalımbay basın toplantısında Mert Günok'tan özür diledi.

"ALINMASIN ETMESİN"

Çalımbay, "Mert kaleci arkadaşımızla ilgili yanlış bir söz söyledim. Maça çok sinirlenmiştim. Belki de en iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Bize hiç yakışmadı. Mert'e kötü niyetle söylemedim. Alınmasın, etmesin. Çok kariyerli, karakterli bir kaleci. Ondan özür diliyorum. Taraftarlara destekleri için teşekkür ederim. Oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.

Rıza hoca dün \'\'Sen nasıl kalecisin?\'\' dediği Mert Günok\'tan bugün özür diledi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Rıza hoca dün ''Sen nasıl kalecisin?'' dediği Mert Günok'tan bugün özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: ÇUVALLA PARA ALIYORLAR, TEKNİK DİREKTÖR DE NİHAYETİNDE BİR İNSAN, ONA HER ŞEYİ SÖYLÜYORUZ DA KALECİYE Mİ SÖYLENMEYECEK? RIZA HOCA DÜZGÜN BİR KİŞİ TABİİ Kİ ALENEN SÖYLEMESE DAHA İYİ OLURDU AMA MERT GÜNOK TA HAK ETTİ, ÖDÜL VARSA CEZA DA VARDIR. 136 10 Yanıtla
  • Naci Tastan: Fenerbahçe maçında gördün nasıl kaleci olduğunu, beşiktaş tarihi bir farktan kurtuldu, bunuda mert günok'a borçlu 52 4 Yanıtla

Advertisement