Rıza Çalımbay, Maç Oynanırken Sahayı Terk Etti - Son Dakika
Spor

Rıza Çalımbay, Maç Oynanırken Sahayı Terk Etti

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa-Gaziantepspor maçının 43. dakikasında hakeme tepki göstererek sahayı terk etti.

16.01.2016 14:42  Güncelleme: 15:54

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'nın Gaziantepspor'a 2-1 yenildiği maçın 43. dakikasında verilen penaltıya sinirlenip maç oynanırken soyunma odasına gitti.

HAKEME SİNİRLENDİ

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile Gaziantepspor mücadelesinde tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hakem Tolga Özkalfa'nın kararlarına itiraz ederek ilk yarının bitmesini beklemeden sahayı terk etti. Mücadelenin 41. dakikasında Kasımpaşalı futbolcu Titi'nin ceza sahası içinde Chibuike'ye yaptığı müdahalenin ardından Hakem Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi. Bu karara sinirlenen Çalımbay, bir süre itiraz ettikten sonra penaltı atışını izlemeden sahayı terk ederek soyunma odasına yöneldi.

PENALTIYA TEPKİ GÖSTERDİ

Hakem Tolga Özkalfa'nın ilk yarıyı bitiren düdüğü çalmasının ardından soyunma odasına yönelen hakemler ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay bir süre konuştu. Sinirli olduğu gözlenen Rıza Çalımbay'ın penaltı kararına tepki gösterdiği ifade edildi.

Rıza Çalımbay, Maç Oynanırken Sahayı Terk Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rıza Çalımbay, Maç Oynanırken Sahayı Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kemal Dinler: Rıza Çalımbay itiraz etmişse mutlaka geçerli bir sebebi vardır... 5 1 Yanıtla
  • Ferhat YURDAKUL: Ulan nenkadar terbiyeli has bir adam rızahocaburda cikmissiniz adamasaliyorsunuz ayayıp ve utanin ben Fenerbahçe liyim bu adamın tavrı tarzı hep başka haksızlıklara uğrayıp durdu ilk sezon 5 0 Yanıtla
  • novasti : çokta tınnn artis 1 4 Yanıtla
  • tamam gel gel penaltıyı iptal ettim hemen de küsüy: Tolga özkalfa 0 2 Yanıtla
  • Hakan: Maçı canlı özledim pozisyon penaltı. 1 1 Yanıtla
  • batman727272: Allah Allah yoruma bak ya rıza tepki gösterdiyse haklı mutlaka ssebebi var diyor. Yanı rızanin gözleri ağır çekimde görüyor yanılma payi yokmuş 0 0 Yanıtla
  • Arikana: Tolga Özkalfa hakem değil.. Amatör kümede mac yönetebilir... 0 0 Yanıtla

Advertisement