Riquelme, Argentinos'a Geri Döndü - Son Dakika
Spor

Riquelme, Argentinos'a Geri Döndü

Riquelme, Argentinos\'a Geri Döndü

Arjantinli efsanevi oyuncu, altyapısında futbola başladığı Argentinos Juniors ekibine transfer oldu.

18.07.2014 12:03

Arjantin li yıldız oyuncu Juan Roman Riquelme , Boca Juniors'un son teklifini de redderek futbola başladığı Argentinos Juniors ekibine geri döndü.

Boca Kulübü Başkanı Daniel Angelici ile aylar süren pazarlıklar sonucu anlaşmaya varamayan 36 yaşındaki futbolcu, eski arkadaşı Claudio Borghi'nin hocalığını yaptığı ve altyapısında oynadığı Argentinos kulübüne transfer oldu.

Riquelme ile el sıkıştıklarını belirten Borghi, Fox Sports 'a verdiği demeçte, "Riquelme ile her konuda anlaştık. Pazartesi günü imzalar atılacak. Onunla çalışmak büyük bir onur olacak. Gerçekten olağanüstü bir oyuncu. Bize muazzam bir güç katacak." şeklinde konuştu.

Barçalı eski futbolcunun yuvaya geri dönmesinde büyük rol oynayan Şilili teknik adam, "Roman ile özel bir arkadaşlığımız var. Kendisine büyük saygı ve hayranlık besliyorum. Kendisiyle en son görüştüğümüzde tam 6 saat sadece futbol konuştuk. Evet, çok iyi arkadaşız. Zaman gelip geçer ancak onun kalitesinden hiçbir şey eksilmedi. Özellikle genç oyuncular için büyük ilham kaynağı olacak." ifadelerini kullandı.

Argentinos, geçen sezon 1.Lig'den düşerek ikinci ligin yolunu tutmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Riquelme, Argentinos'a Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement