Riera'ya Forma Kısıtlaması - Son Dakika
Spor

Riera'ya Forma Kısıtlaması

Riera'ya Forma Kısıtlaması

Galatasaraylı kurmaylar, Riera’ya önümüzdeki sezon da 3.3 milyon Euro vermek zorunda kalmamak için Mancini’yi "Sezonun ikinci yarısında 15 maç oynamamalı" diyerek uyardı.

12.01.2014 16:36

Arda Turan'ın gidişi üzerine apar topar transfer edilen Albert Riera'nın yüksek ücreti Galatasaray yönetiminin içini yakmaya devam ederken, bir de gelecek için alarm zilleri çalıyor.

3 sezondur G.Saray'da top koşturan ve Mayıs ayında kontratı bitecek olan Riera'nın sağlam sözleşme maddesi nedeniyle yönetim, Mancini'ye uyarıda bulundu.

Mancini'ye aktarılan Riera'nın sözleşmesindeki detaya göre İspanyol oyuncu, bu sezon 25 maça çıkarsa otomatik olarak 1 yıl daha Galatasaray'da kalma hakkını elde edecek. ve sarı kırmızılılar, bu ekstra sezon için ona tam 3.3 milyon Euro daha yıllık ücret ödeyecek.

"Devler Ligi'nde oynar"

Sarı kırmızılı kurmaylar, Mancini'ye, "Riera ilk yarıda 10 maça çıkmış. 2. yarıda kupa ve şampiyonlar ligi maçlarımız da var. Bu maddeyi göz önüne alırsanız, seviniriz" dedi.

Böylece, gönderilmesi planlanan İspanyol futbolcuya 15 maç daha forma giydirilmesi halinde uğranılacak zarar İtalyan teknik adama da anlatılmış oldu.

Mancini de bu kritik bilgiyi ileten kurmaylara, "Bu önemli detayı not alıyorum. Ona göre Şampiyonlar Ligi'nde Riera'yı değerlendiririm. Ona formayı ekonomik olarak veririz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Riera'ya Forma Kısıtlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement