Rekortmen Lampard'a Müjde - Son Dakika
Spor

Rekortmen Lampard'a Müjde

Rekortmen Lampard\'a Müjde

Chelsea kulübü tarihinin gelmiş geçmiş en skorer ismi olan İngiliz yıldız Frank Lampard'a müjdeli haber geldi.

27.02.2014 17:30

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Premier Lig'deki son maçta Everton'u 90. dakikada gelen tek golle deviren Chelsea'de, yaşanan karambolde atılan golün kime yazılacağı merak konusu olmuştu.

Chelsea'nin en golcü isimleri

Futbolcu

Gol

Frank Lampard

210

Bobby Tambling

202

Kerry Dixon

193

Didier Drogba

157

Roy Bentley

150

Peter Osgood

150

Jimmy Greaves

132

George Mills

125

George Hilsdon

108

Lampard'ın kazanılan serbest vuruşta sol taraftan yaptığı ortada, kaleci Tim Howard ile John Terry arasındaki top Everton kalecisinin müdahalesine rağmen ilginç bir şekilde filelerle buluşmuştu.

Bu gol ilk olarak Howard kendi kalesine ve ardından da Terry'e yazılırken, İngiltere Futbol Federasyonu bugün aldığı kararla tartışmalara son noktayı koydu.

Chelsea kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, federasyonun aldığı kararla Everton'a atılan golün Frank Lampard'a yazılmasına karar verildiği duyuruldu.

Chelsea forması altında 639 resmi maça çıkan Lampard'ın, böylelikle Londra temsilcisindeki toplam gol sayısı da 210'a çıkmış oldu.

Chelsea kulübü tarihinin gelmiş geçmiş en skorer ismi olan 35 yaşındaki futbolcu, 2001-2002 sezonundan beri hizmet verdiği İngiliz ekipte, 3 Premier Lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi, 4 FA Cup ve 2 de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rekortmen Lampard'a Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement