Recep Özcan'dan Yıldırım'a: Takımı Suriye'ye Neden Götürdün - Son Dakika
Spor

Recep Özcan'dan Yıldırım'a: Takımı Suriye'ye Neden Götürdün

Recep Özcan\'dan Yıldırım\'a: Takımı Suriye\'ye Neden Götürdün

Fenerbahçeli Recep Özcan katıldığı programda Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı, "2007'de takımı Suriye'ye neden götürdün?" dedi.

05.11.2013 08:44  Güncelleme: 08:51

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programının bu hafta yayınlanan bölümüne Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan'ın iddiaları damgasını vurdu.

F.Bahçe'de kogrenin iptal olması için elinden geleni yapan ve Aziz Yıldırım'ın "Benden 3 milyon dolar istedi" dediği kongre üyesi Recep Özcan, Aziz Yıldırım hakkında ilginç iddialar ortaya attı.

"TORBALARDA NE VARDI?"

Programa telefonla katılan Recep Özcan, şu açıklamaları yaptı:

"2007 yılında Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü Suriye'ye ne maksatla götürdü? Aziz Yıldırım önce bunu açıklasın. Fenerbahçe uçağında, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün malzeme torbalarında ne vardı onu açıklasın. Ben suçlama yapmıyorum soru soruyorum ne vardı? Ne götürdüler?"

"BEN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Recep Özcan, Fenerbahçe'nin Suriye'ye hangi maksatla gittiğini bildiğini belirtti. Program yorumcularının ısrarla sormasına rağmen bildiklerini açıklamayan Özcan, maç için götürülen malzeme torbalarını sadece bir sembol olduğunu ve Aziz Yıldırım'ın bunları açıklamasını istedi.

Yorumcularının ısrarlarına karşılıksız bırakan Özcan yayını terk etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Recep Özcan'dan Yıldırım'a: Takımı Suriye'ye Neden Götürdün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement